Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

STÍLUSTIPP

A stylistok szerint ez az egy ruhadarab mindig elronthatja az outfitet

2022. július 23.

2 perc olvasás

Kovács Gréta
divat farmer farmernadrág öltözködés stílustipp divatipp
A stylistok szerint ez az egy ruhadarab mindig elronthatja az outfitet
© Shutterstock

Bármilyen stílusú szettet is viselj, ez az egy ruhadarab mindig keresztbe húzhatja a számításaidat!


Ha a stílusérzékedet szeretnél fejleszteni, bátran inspirálódj Katalin hercegné tökéletes ruhatárából vagy less el pár trükköt a francia nők öltözködéséből, akik a lenge blúzoktól kezdve a csinos ceruzaszoknyákon át egészen a mule papucsokig egyszerűen mindent kifogástalanul tudnak viselni. 

A ruhadarab, amit az elegáns nők nem viselnek 

Van azonban egy olyan ruhadarab, amit még ők sem szívesen viselnek, mert a stylistok szerint hiába trendi, még akkor is slampossá teszi az öltözéket, ha fehér gyöngysort, drága dizájner táskákat és selyemfelsőket viselünk hozzá. Vajon melyik lehet az a ruhadarab?

Nem másról van szó, mint a kék színű farmerről, annak is a legsötétebb, legkékebb árnyalatáról, ami egy csapásra degradálja a leggyönyörűbb outfitet is. Bár rengeteg fazonban és stílusban létezik és ma már kifejezetten trendi darabokat lehet belőle kapni, tény, hogy kék farmerrel semmi sem néz ki olyan szofisztikáltan, mint például egy élére vasalt nadrággal vagy egy sima bőrhatású nadrággal.

Nem szerencsés választás a kék farmernadrág

A hálás felfedezést Alexandra Croney divatrajongó influencer is megosztotta TikTok felületén, aki egy nagyon frappáns kis videóban mutatja be, mennyire képes megváltoztatni az egész megjelenést egy kék színű farmer. Bár a videóban ő egy viszonylag szofisztikált és fakó, vintage stílusú darabot, nem az elterjedtebb koptatott, sötétkék színű farmer viseli, a különbség még így is szembe ötlő. Amint átcseréli a kék farmerjét egy sima fekete nadrágra, azonnal elegánsabb és nőiesebb lesz a megjelenése – amit a stylistok is megerősítenek. 

A szakértők szerint tehát ha az elegáns öltözék megkreálása a cél, akkor érdemes a farmert a szekrényben hagynunk és egy másik stílus nadrágot választanunk. Amennyiben viszont mindenképpen ragaszkodunk a farmerhez, érdemes a koptatás nélküli, egyszerű, egyenes szabású változatokat választani, melyek fekete vagy fehér színűek. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves