Quantcast

Miu Miu x New Balance

Dizájner külsőt kapott a jól ismert sportcipő

Dizájner külsőt kapott a jól ismert sportcipő
© IMAXTREE.COM

A New Balance klasszikus sneakerét álmodta újra a Miu Miu csapata.

A streetwear márkák és a legnagyobb divatházak közötti együttműködések híre többé már nem számít meghökkentőnek a divat világában. Láttuk már összefogni a Dior-t a Jordan-nel, vagy a Prada-t az adidas-szal, most pedig a New Balance mutatott be egy új, a Miu Miu-val közösen készített kapszulakollekciót, ami a párizsi divathét kifutóján debütált. 

Hűen a New Balance klasszikus futócipőjének eredeti, sallangmentes stílusához, a Miu Miu az 574-es sziluettjét eldolgozatlan szélű panelekkel gondolta újra, ezzel új irányt adva az időtlen sneakernek. Az először 1988-ban kiadott 574-es gumi és velúr kombinációját használó chunky, laza dizájnjáról lett ismert, és olyanok kedvence, mint  Tom Holland és Harry Styles, az utóbbi években pedig többen is újragondolták a cipőt, köztük Salehe Bembury, Junya Watanabe, a Kith és a Tokyo Design Studio.

A Miu Miu x New Balance 574 üzletekbe kerülésének időpontjára és a cipők árára vonatkozó információ még várat magára, de valószínűleg a divatház kollekciójához hasonlóan 2022 tavaszán kerülnek a polcokra.