Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

White&gold

Ez lesz most a legtrendibb színkombináció, ami időtlen eleganciát hoz az otthonodba

2024. július 06.

3 perc olvasás

Gyulai Bence

trend fehér arany színkombináció
Ez lesz most a legtrendibb színkombináció, ami időtlen eleganciát hoz az otthonodba
© Fotó: Pexels.com/solod_sha

Íme 5 tipp és egy kis inspiráció egy olyan színkombináció kapcsán, amit 2025-re a legtrendibbek közé várnak a lakberendezésben (és nem mellesleg a divatban is).


A Trendesignsociety friss cikke szerint a 2025-ös lakberendezési trendek egyik legmarkánsabbja lesz a fehér-arany színkombináció. A fehér, általában feketével vagy bézzsel kombinálva régóta hódít, nemcsak a lakberendezésben, hanem a divatban is. Úgy néz ki, most be fog jönni a képbe ezek mellé vagy helyett az arany. Sőt, már be is jött, hiszen a neten rengeteg insiprációt lehet találni azzal kapcsolatban, hogyan lehet ezt a trendet ízlésesen és nem hivalkodóan alkalmazni. Alább 5 tippet mutatunk.

Szőnyeg

Hogy valami tényleg luxuskategóriással kezdjük: egyre trendibbek a legmenőbb designházak szerint a fehér alapszínű, de arannyal díszített szőnyegek. Az alábbinak a játékos, természetes mintája megakadályozza azt, hogy a színkombináció túlságosan ógörögös vagy karácsonyos összhatást eredményezzen. Viszont mégis megad egy időtlen, elegáns és szofisztikált alaphangulatot a lakásnak, amit itt további aranyszínű tárgyak erősítenek fel.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RUG'SOCIETY (@rug_society)

Csillár

Az egyik olyan lakberendezési tárgy, ami különösen jól mutat fehér és arany tónusokban, a csillár. Nyilván két fillérből valószínűleg nem lehet újat beszerezni, de érdemes az antikbútoros üzletekben körülnézni, mert az ember sosem tudhatja, mikor akad a kezébe valami zseniális a századforduló környékéről vagy az 1920-as évekből. Egy fehér és arany csillár nemcsak az időtlen luxus és elegancia hangulatát viszi be a szobába, hanem meleg, hívogató fénnyel is tölti meg azt.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BRABBU DESIGN FORCES (@brabbu)

Tükör

Ha fehérek a falaid a szobában és felakasztasz egy aranykeretes tükröt, akkor máris behoztad ezt a trendet a lakásodba. Elképesztően jól tud kinézni, kinyitja-tágítja a teret és megsokszorozza a fényt anélkül, hogy különösebben magáravonná a figyelmet. Alább találsz egy remek példát.

Fotó: Pixabay.com/Lisaphotos195

Apró Kiegészítők

De bőven elég lehet csak egy-egy kisebb kiegészítővel behozni az otthonodba ezt a trendet, mindent természetesen a te személyes ízlésed diktálhat. De mondjuk például ki ne fogadna el egy olyan készletet, amihez az alábbi csésze is tartozik?

Fotó: Pexels.com/Anna Nekrashevich

Fürdőszoba

Na és itt tud a dolog végleg átcsúszni bizonyos körökben ízlésficamba, de ha megfelelő érzékkel csempészel be egy-egy arany és fehér darabot a fürdőszobádba, akkor ezt az igazából egyáltalán nem mellékes helyiséget is átvarázsolhatod anélkül, hogy túlságosan csicsás vagy hivalkodó lenne a végeredmény. Ha szereted azt az érzést, mintha egy spa-ban lennél, vagy esetleg egyenesen egy palotában, akkor érdemes megpróbálnod. Az alábbi poszt tartalmaz egy kis luxuskategóriás inspirációt.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LUXXU Modern Design&Living (@luxxumoderndesignliving)

Itt találsz képeket egy másik fehér-arany fürdőről.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by By Janina Ester Dicas Decor 🏡 (@you.can.find)

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves