Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Nyári időszak

3 dekorációs ötlet, amivel felfrissítheted a teraszod

2024. május 31.

2 perc olvasás

ELLE

lakberendezés terasz decor
3 dekorációs ötlet, amivel felfrissítheted a teraszod
© Shutterstock

Itt a nyár, tehát most ideje a teraszunkkal is törődni. 


A terasz az otthonunk legfontosabb része lehet, hiszen ez az a tér, ami lehetőséget ad arra, hogy közel legyünk a természethez, de közben kipihenhessük egy nehéz nap fáradalmait. Nem szükséges azonban nagyon drága dolgokat vásárolnunk ahhoz, hogy egy kicsit feldobjuk ezt a kinti helyiséget. Mutatjuk az ötleteket! 

A növények sok problémát megoldanak

A növényeket elsősorban azért szeretjük, mert pozitív energiákat, lényegében életet hozhatunk az otthonunkba. Azonban nem kell redőnyt vagy bármi más drága sötétítőt vásárolnunk ahhoz, hogy megvédjük a magánszféránkat a kíváncsi szemek elől. A növényeket elhelyezhetjük úgy is, hogy ne igazán lehessen belátni a teraszra, ha pedig kertészkedni van kedvünk, akkor zöldségeket is termeszthetünk. 

Shutterstock

A kültéri égősorokat sokan szeretik

A növények mellett kültéri égősorokkal is feldobhatjuk a teraszunkat. Szintén egy párezer forintos megoldás, ami azonban teljesen más hangulatot ad ennek a térnek. Különösen jó megoldás, amikor barátokat vagy rokonokat hívunk meg az otthonunkba, hiszen akkor kint még jobban érezhetjük magunkat, különösen egy nyári estén. Kintről pedig szintén remekül mutatnak az égősorok. Még néhány lángmentes gyertyával kiegészíthetjük.

Shutterstock

A függőfotel nagyon kényelmes

Mindenki szívesen megpihenne egy függőfotelben. Ez az ülőalkalmatosság azonban nem csupán kényelmes, de csodálatosan is mutat egy teraszon. Természetesen érdemes beletenni puha párnákat, amelyek még inkább biztosítják számunkra, hogy relaxálhassunk. A jó hír, hogy hintaként is funkcionál, így azoknak is tökéletes, akiknek még ott a játékos gyermekkori énjük. Különböző árkategóriákban vásárolható meg, de érdemes egy minőségibb darabba belefektetni, hogy elkerüljük az esetleges sérüléseket, ha baj történne.

Shutterstock

Via

 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves