Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

INTERIOR DESIGN

3 lakberendezési tárgy, amit azonnal felejts el a szakértők szerint

2023. október 15.

2 perc olvasás

Kovács Gréta

otthontervezés bútorok lakberendezés otthon Dekoráció lakberendező
3 lakberendezési tárgy, amit azonnal felejts el a szakértők szerint
© Shutterstock

A legtöbb embernek sajátos elképzelése van az otthona berendezését illetően, a lakberendezők mégis óva intenek a következő tárgyak és dekorelemek megvásárlásától, ugyanis csak rontják összképet.


A szép és ízléses otthont mindenki saját magának alakítja ki, a lakberendezőknek csak tanácsai lehetnek arra vonatkozólag, mi mutat jól és rosszul egy adott helyiségben. Vannak olyan bútorok, amik alaposan kicsinyítik a teret, ezeket érdemes mellőzni; ám olyan lakberendezési tárgyak is vannak, amik fényévekkel exkluzívabbá tehetik a legegyszerűbb otthont is!

Most arra a 3 lakberendezési tárgyra hívják fel a figyelmet a szakértők, amik kivétel nélkül minden lakásban rosszul mutatnak!

1. LÓGÓ FAZEKAK

Míg nagyanyáink konyhájában praktikus volt és jól mutatott, addig a mai, modern életvitel miatt inkább nevetségesen néznének ki a konyha plafonjára rögzített zsinórokon lógó fazekak és lábasok. A lakberendezők állítják, hogy szinte már senki sem alkalmazza de a divatjamúlt tárolási módszert a főzőedényei tartására, te se tedd! 

2. LÓGÓ KASPÓK 

Ezen a ponton biztosan állíthatjuk, hogy a plafonra rögzített zsinegeken lógó lakberendezési tárgyakat ki nem állhatják a lakberendezők: a főzőedények lógatása mellett a virágkaspók és növények lógása sem éppen trendi, sőt, tulajdonképpen nem is mutat jól, mert kettévágja az egész teret. A levegőben lógó tárgyakról érdemes lemondani, mert semmilyen plusz értéket nem adnak az otthonunknak! 

3. KOPTATOTT HATÁSÚ VINTAGE BÚTOROK

Rengetegen szeretik őket, mert olyan franciás, vintage hatása van a fehéres-szürkés, koptatott bútoroknak, de a lekberendezők szerint ezek a tárgyak még újonnan vásárolva is bolhapiacra való dolgok, amikre ráférne egy új festés. Leharcolt kinézetük egyedivé, de cseppet sem elegánssá varázsolják a nappalit, arról nem is beszélve, hogy szinte semmilyen más bútor vagy szín nem megy hozzájuk.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves