Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

FÉNYŰZŐ FÜRDŐ

Ezektől a luxus fürdőkádaktól eláll a lélegzeted!

2023. június 18.

3 perc olvasás

Kovásznai-Szász Réka

lakberendezés dekor modern kád luxus kád dizájn kád
Ezektől a luxus fürdőkádaktól eláll a lélegzeted!
© Instagram / Victoria + Albert Baths

Kádban fürdeni sose volt még ennyire nagy élmény!


Kevés lazítóbb dolog van egy kádban töltött óránál, de ez a zseniális tervezőknek köszönhetően egyszerre vizuális kényeztetés is lehet, főleg nagy terekben, ahol érvényesülni tudnak. Ezek a luxus fürdőkádak szinte minden érzékre hatnak.

1. Nőies skandináv

Nagyvonalú íveivel és a természet ihlette pasztell palettájával ez a kád kényeztető élményfürdőzést tesz lehetővé. A svéd Note Design Stúdió tervezte, és a skandináv minimalizmus lágyabb oldalát mutatja.

2. Antikolt

Ennek a kádnak nemcsak a réz lágy, melegítő fénye ad egyedi kinézetet, de a finom bemélyedések is, amelyek emlékeztetnek arra, hogy kézzel készítették.  A réz kiváló hővezető, így ha olyan kádat szeretnél, ami hosszabb ideig tartja melegen a vizet, akkor ez lehet a stílusos megoldás.

3. Merész vonalak

Úgy alakították ki ezt a dinamikusan ívelt kádat, hogy maximális kényelmet biztosítson a fürdőzők számára, ráadásul két oldalán két féle merülési pozíciót kínál. Szoborszerű kialakítása ideális egy modern fürdőszoba központi elemeként.

4. Diszkrét erotika

Miért ne lennél egy kicsit exhibicionista a saját fürdőszobádban?  Ez a GumDesign kád enyhén áttetsző, mert Antonio Lupi okos Cristalmood anyagából készült, ami egy átlátszó gyanta. Széles színválasztékban kapható.

5. Hullámzó

Azok számára, akik a szabad levegőn való fürdőzésről álmodoznak, az Agape kanyargós, tószerű kialakítása időjárásálló kültéri változatban is elérhető.  A kád „Cementoskin” burkolata számos organikus árnyalatban kapható.

6. Márvány csoda

Ezt a kádat a Lusso alapítója és vezérigazgatója tervezte, egy elegáns lámpa formájára. A márványból faragott darab olyan dekadens lett, hogy látjuk magunkat benne, ahogy szőlővel etetnek minket.

7. Fehér tulipán

A Philippe Starck által tervezett kád a tulipánbimbó finom formáját idézi meg enyhén hullámos formájával.  Mély, mégis kompakt darab, amely remek választás azok számára, akik luxusfürdőzésre vágynak.

8. Zöld ékkő

A Kreoo fürdőszobai márka új márvány kádja biztosan fókuszpontja lesz bármilyen fürdőnek.  Az Artik Green kád erdei tónusai színgazdag alternatívát ad azoknak, akik kilépnének a fehér kádak bűvköréből. 

9. Gofri oldalak

Ennek a modern kádnak a szépsége a fény és az árnyék játékában rejlik az alumínium felületén.  Texturált homlokzata egyedülállóvá teszi azok számára, akik szeretnének egy kis mozgalmasságot vinni a fürdőbe.

10. Német tökéj

A kompozit márványból készült Marc Newson dizájnkád, a vintage darabokat juttatja eszünkbe. A tervező a német Drummond gyárral összefogva igazi modern klasszikust alkotott.

ViaFigyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves