Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

LUXUS FÜRDŐ

Ezzel az egyszerű trükkel luxust vihetsz a fürdődbe a lakberendezők szerint

2023. november 04.

1 perc olvasás

Kovásznai-Szász Réka

lakberendezés fürdőszoba törölköző fürdőszobai szőnyeg fürdőszoba függöny
Ezzel az egyszerű trükkel luxust vihetsz a fürdődbe a lakberendezők szerint
© Shutterstock

Egy apró kiegészítő nagy változást vihet a fürdődbe.


A fürdőszobánk jó esetben nyugalmat áraszt mindennapjainkban, hála a gondosan megválasztott burkolatoknak, bútoroknak és szanitereknek. Azonban kevesen használják ki, pedig a textilek összhangot, kényelemérzést és luxust adhatnak ebben a helyiségben is. Íme 3 lakástextil, ami fényűző változást vihet a te fürdődbe is!

1. Kifinomult római roló

Akár egy egyszerű római roló a fürdőszobai ablakon, nem csak az intimitást garantálja, de szűri a fényt és ad egy puhaság érzést az egész helyiségnek.

2. Különleges törölközők

A törölközők sokkal nagyobb hangsúllyal bírnak, mint csak funkcionális elemek. Színt vihetnek a térbe, tükrözhetik a személyes stílusod mintázatukkal és érintésük luxusérzetet ad. Az egyedi tervezésű, textúrájú és jó minőségű anyagból készült törölközők fokozhatják a fürdőszoba vizuális összhangját.

3. Egyedi fürdőszobai szőnyeg

A másik hangsúlyos fürdőszobai textil a szőnyeg vagy kádkilépő, ami, ha jól illik a padlóburkolathoz, törölközőkhöz, garantált a luxusélmény. Természetesen az esztétikum mellett számít, milyen anyagú kiegészítőt választunk: fontos a könnyen tisztíthatóság, valamint, hogy gyorsan száradjon. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves