Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SZTÁR OTTHON

Megdöbbentő, milyen színű Ryan Reynolds és Blake Lively háza!

2023. április 12.

1 perc olvasás

Kovásznai-Szász Réka

lakberendezés Dekoráció ház Blake Lively dekor ryan reynolds
Megdöbbentő, milyen színű Ryan Reynolds és Blake Lively háza!
© Getty Images / Dia Dipasupil

Ryan Reynolds és felesége, Blake Lively háza téged is megihlet!


A Hollywood-i álompár, Ryan Reynolds és Blake Lively, amellett, hogy sikert sikerre halmoznak színészként és nemrég született meg negyedik gyermekük, kifinomult ízlésükről is híresek. Instagram posztjaikban gyakran jelenik meg New York állambeli vidéki stílusú házuk, faburkolatú nappalijuk, sőt ünnepi dekorációik is. Ezúttal Ryan Reynolds osztott meg egy képet, amin édesanyjával áll a házuk előtt. A ház szürke homlokzati festése azonban ellopja a showt.

Nem szokványos a szürke házfestés, de rengeteg előnye van: jobban érvényesül a ház zöldellő környezete, ráadásul nem kényes, vagyis a kosz, a csapadék kevésbé látszik meg rajta. A szürkét gyakran használják energiahatékonysági megfontolásból is a házak falán, főleg északibb területeken, hiszen képes elnyelni a napsugarakat, de valamennyit vissza is ver belőlük. A házaspár korábbi posztjaiból az is látszik, hogy a kertjük felé a fehér felületi festést preferálták. Ez a kettőség érthető is, hiszen a homlokzati falak a külvilágnak szólnak.

Ryan Reynolds az utóbbi években merész vállalkozásba kezdett, hiszen társtulajdonosa lett a walesi Wrexham focicsapatnak. A Deadpool sztár legutóbb lányát is kivitte az egyik meccsre.

Via


Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves