Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Gyönyörű terek

Jennifer Lopez mesés összegért vált meg az otthonától - így néz ki a kastély belülről

2023. október 24.

2 perc olvasás

ELLE

otthon kastély Jennifer Lopez luxusingatlan
Jennifer Lopez mesés összegért vált meg az otthonától - így néz ki a kastély belülről
© Shutterstock

Megvált egyik gyönyörű ingatlanától Jennifer Lopez.


A Bel Air-ben található kastély februárban jelent meg az ingatlanpiacon, de csak azután derült fény a tranzakcióra, hogy Jennifer Lopez eladta az ingatlant, átszámítva több mint 12 milliárd forintért.

A nyolc hektáros birtokot eredetileg ennél is drágábban akarták eladni fél évvel azután, hogy az énekesnő tavaly összeházasodott Ben Affleckkel, de végül lejjebb kellett vinniük az árat.

Jennifer Lopez nem sajnálta, hogy meg kell válnia tőle

Az énekesnő a családi életét helyezte előtérbe, így férjével új, közös ingatlanba költöztek, ahol előző házasságaikból született gyermekeik is kényelmesen elférnek.

Az ingatlanközvetítő egy videófelvételt is megosztott a házról, amelyből kiderült, hogy a 12 ezer négyzetméteres ingatlan nem mindennapi felszereltséggel rendelkezik.

A kisfilmben bepillantást engedtek a belső térbe is, így a nézők láthatták, hogy a házban található egy elegáns könyvtár, több nappali, egy edzőterem, egy stúdió, egy privát színházterem és a telken felépült egy különálló vendégház is.

Fakapuk védik a birtokot a betolakodóktól, amelyet a természet minden irányból körbevesz.

Több fotó is megjelent az ingatlan belső tereiről. A berendezést illetően a kő és a fa burkolat uralkodik, ám Jennifer Lopez ugyanakkor a világos színeket részesítette előnyben.

A kert is figyelemre méltó hatalmas medencéjével, illetve a kerti tóval, ahol még egy szabadtéri zuhanyzó is a lakók kényelmét szolgálja. Új tulajdonosáról nincsenek információk, de minden bizonnyal kényelmesen telnek majd a napjai a hatalmas összegért megvásárolt kastélyban.

via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves