Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SZTÁROTTHON

Jennifer Lopez kifinomult lakása eladó Manhattanben: így néz ki belülről

2023. október 16.

2 perc olvasás

Kovásznai-Szász Réka

lakberendezés Jennifer Lopez Bennifer New York Penthouse Ben Afleck
Jennifer Lopez kifinomult lakása eladó Manhattanben: így néz ki belülről
© Getty Images / Gilbert Flores/WWD

A Grammy-díjas énekesnő, Jennifer Lopez Penthouse lakása egyszerűen lenyűgöző.


Jennifer Lopez ismét megpróbálja eladni csodás manhattani lakását, amelyet 2014-ben 20,16 millió dollárért vásárolt. A színész- és énekesnő már hat éve szinte minden évben meghirdeti az ingatlant egyre olcsóbban, ezúttal 25 millió dollárért.


Lenyűgöző kilátás a Nagy Alma szívében

A Madison Square Parktól egy saroknyira, a Whitman épületben található, négy hálószobás, nyolc fürdőszobás Penthouse, pont olyan grandiózus, mint maga New York. Bár az épületet 1924-ben építették, a 2000-es években teljesen felújították és olyan kulcsfontosságú kényelmi szolgáltatásokkal látták el, mint a zárható lift és az okos otthonrendszer. A fent említett lift az épület impozáns nagytermébe nyílik, lenyűgöző tetőablakokkal, ahonnan francia ajtókon keresztül a négy terasz egyikére lehet kimenni. Innen tökéletesen látni New York nevezetességeit anélkül, hogy a város nyüzsgése zavaró lenne. Az emeleten a romantikus elsődleges lakosztály található, a mennyezettől a padlóig érő fehér függönyökkel és teraszra nyíló ajtókkal. Az ingatlan vonzereje a dekadens séf konyhájában is rejlik, ami elegáns, egyedi fehér szekrényekkel, nagy szigettel, szabályozott hőmérsékletű borhűtővel és számos ablakkal rendelkezik New Yorkra.

Bővülő ingatlan portfólió

Bár az biztos, hogy az énekesnő ettől az ingatlantól egy ideje próbál megszabadulni, de ez nem akadályozta meg abban, hogy további luxusingatlanokat szerezzen – beleértve azt a hatalmas, 61 millió dolláros Beverly Hills-i otthont, amelyet ő és Ben Affleck vett át júniusban az esküvőjük után.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves