Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SZTÁROTTHON

Jennifer Aniston modern konyhájáról álmodozik mindenki

2023. július 09.

3 perc olvasás

Kovács Gréta

konyha modern design modern bútorok minimalista stílus konyhabútor sztárotthon
Jennifer Aniston modern konyhájáról álmodozik mindenki
© Getty Images/Axelle/Bauer-Griffin

Jennifer Aniston betekintést engedett Los Angeles-i álomotthonának konyhájába, ami annyira menő, hogy azóta minden nő erre vágyik! 


A Jóbarátok színésznője, Jennifer Aniston féltve őrzi a magánéletét, ezért a legfőbb privát szférájába, az otthonába is csak ritkán engedi be a kíváncsi tekintetek sokaságát. Csodás Los Angeles-i villáját mindezek ellenére szebbnél szebb helyiségekkel és gyönyörű bútorokkal rendezte be, melyeket néha az Instagram-profilján is megoszt a nagyérdeművel. Így történt ez a konyhájával is, amit a rajongók egy reklámot tartalmazó bejegyzés közben tudtak csak meglesni, az összhatás viszont elkápráztatta őket! 

JENNIFER ANISTON OTTHONA EGY MODERN MINIMALISTA ÁLMA

Az 54 éves színésznő világéletében a szolid, visszafogott öltözködéséről volt híres – ez a minimalista stílus pedig az otthonában is megmutatkozik. Természetes hatású, modern vonalvezetésű konyhája minimalista berendezésről árulkodik, ami tökéletesen illik a színésznőhöz! Jennifer Aniston konyhája ugyanis egy viszonylag nagy, nyitott helyiségben helyezkedik el, ahol a lenti videóban is látott extra nagy, duplaméretű sütő- és főzőlap várja a sütkérezni vágyókat. 

A színésznő sötétszürke csempét és padlót választott a természetes színű, fa borítású konyhabútorához, melynek különlegessége, hogy nincsenek látható, csak alulról nyíló, rejtett fogantyúi. Ezzel a trükkel Jennifer Aniston még nagyobbá tette a konyhájában található felületeket, pedig egy amúgy sem kicsi helyiségről van szó. 

A lakberendező szakértők mind úgy látják, hogy ez a konyhatrend egyre nagyobb népszerűségnek örvend, hiszen a fogantyú nélküli konyhabútorok letiszultabb megjelenést kölcsönözhetnek azoknak konyháknak is, melyek amerikai stílusban, tehát a nappalival egybekötbe helyezkednek el. Így kevesebb részlet vonja el az emberek figyelmét és rendezettebbnek tűnik a legkomplexebb helyiség is.

A SZÍNÉSZNŐ KONYHÁJA ELKÉPESZTŐEN ízlésesen van berendezve

Jennifer Aniston videójában szintén észrevehető, hogy a hideg-meleg árnyalatok kombinációját tökéletesen párosító konyhában egy hosszú, világos színű rongyszőnyeg helyezkedik el, egészen végig a pult mellett, ami nagy valószínűséggel nemcsak esztétikai, hanem praktikai szerepeket is betölt.

Konyhába ugyanis ritkán raknak szőnyegeket az emberek, hiszen rengeteg morzsa, ételmaradék és piszok kerülhet rá, a stílusos rongyszőnyeget azonban könnyen lehet mosni, ha pedig sokat tüsténkedünk a konyhában, a lábunk sem fog felházni a hideg padló miatt! Úgy látszik, ezt Jennifer Aniston is így gondolja, hiszen remekül mutat ez stílusos rongyszőnyeg a konyhájában, a fő konyhabútor és a konyhasziget között leterítve; konyhájára pillanatva pedig egyáltalán nem meglepő, hogy nők ezrei álmodnak hasonlóan szép konyháról.

Via 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves