Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Trendek

Ezek a legnépszerűbb virágos tapéták 2024-ben

2024. május 29.

2 perc olvasás

ELLE

lakberendezési trendek tapéta trend virágos tapéta
Ezek a legnépszerűbb virágos tapéták 2024-ben
© Shutterstock

Ezek a virágos tapéták hódítanak idén. 


Ha te is úgy érzed, hogy a romantikus stílusnak kellene dominálnia az otthonodban, akkor a virágos tapéta egy kötelező elem, amivel feldobhatod bármelyik teret. A nappaliba, a hálószobába, a dolgozószobába, de akár az előszobába is tökéletes választás lehet. Mutatjuk, mik most a legnagyobb trendek. 

Ismerjük meg a svéd tapétaművészetet

A Sandberg Wallpaper hivatalos honlapján bárki megtalálhatja a számára tökéletes tapétát. A svéd tapétaművészet a mi otthonunkat is stílusossá teheti, és ami igazán különleges, hogy minden egyes darabot teljes egészében kézzel rajzoltak meg. A jó hír pedig, hogy a világ minden tájára kiszállítják a termékeiket. 

A terveink azért viselnek neveket, mert mindegyiknek érdekes története van azokról az emberekről és helyekről, amelyek inspiráltak minket a megalkotásuk során. A színek és a design ihletét gyakran a svéd táj és a minket körülvevő természet adja

– írták a honlapon. 

Ilyen az élet a bambuszligeten

Ez a modern kifejezéssel rendelkező bambuszliget időtlen és exkluzív érzést kelt a falon. A falfestményt a kínai Kantonból származó, lenyűgöző 19. századi chinoiserie különböző kivonataival készítették. A zöld színösszeállítás gyönyörű egy lágy és bézs alapon. Ez a tapéta akár még az ebédlőbe is remekül mutathat, különösen oda, ahol nagy ablakok és ajtók vannak.

sandbergwallpaper.com

A gyönyörű Éjféli kék

Milyen lehet egy harmonikus, klematiszból és loncból álló szobában pihenni? Ez a kiegyensúlyozott mintázat mindenki elméjét könnyedén megnyugtathatja. Ez egy olyan tapéta, ami még akár a dolgozószobában is megállhatja a helyét, hiszen hatékonyan segíthet abban, hogy ne stresszeljük túl a dolgokat. Az idei év egyik legnépszerűbb tapétája egyértelműen ez az éjféli kék változat.

https://sandbergwallpaper.com/

Napraforgók mindenütt

A kecses napraforgók lágy sárga, barna és zöld árnyalatokkal, mézsárga alapon, gondosan kézzel festettek. A minta a svéd Hand in Hand és a Bloom, Buzz, and Business elnevezésű, az egyenlőségért, valamint az ökológiai és gazdasági fenntarthatóságért dolgozó, inspiráló projektet támogatja és tiszteli meg. A bevétel 50%-át 2024-ben oda adományozzák. A hálószobába is a nappaliba is gyönyörűen mutat. 

sandbergwallpaper.com

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves