Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

FÜRDŐ DESIGN

Ezek a legmenőbb zuhanyzók 2024-ben

2024. május 23.

3 perc olvasás

ELLE

fürdőszoba zuhany
Ezek a legmenőbb zuhanyzók 2024-ben
© Shutterstock

2024-ben eddig nem látott zuhanytrendek lesznek népszerűek. 


2024-ben a fürdőszoba esztétikája izgalmas átalakuláson megy keresztül, különösen, ami a zuhanyokat illeti.

2024 legtrendibb zuhanyai

A tervezők idén innovatív ötletek után kutatnak annak érdekében, hogy a fürdőszobákat egyben funkcionális terekké és személyes szentélyekké tegyék, amelyek olyan élményt nyújtanak, mintha a tulajdonosa a város legnépszerűbb SPA-jában járna kikapcsolódni.

A letisztult, minimalista stílusoktól a környezetbarát technológiákig, a fürdőszobai zuhanyzódizájn legújabb trendjei a kényelem, a fenntarthatóság és a stílus ötvözéséről szólnak. Nézzük meg, idén mely trendek azok, amelyek praktikusságuk mellett a megjelenésükkel is népszerűségre tettek szert. 

Keret nélküli zuhanyzók

2024 egyik kiemelkedő trendje az üveg nélküli zuhanykabin. Ez a típus optikailag nemcsak nyitottabbá, de nagyobbá is teszi a teret. Sokkal elegánsabb, visszafogottabb megoldás, mint üveggel leválasztva kialakítani a zuhanyt. Mi több, lehetővé teszi a természetes fény áramlását az egész térben, kiemelve a fürdőszoba légies hangulatát.

Intelligens zuhanyrendszerek

Mivel a technológia továbbra is áthatja életünk minden területét, a fürdőszobai zuhanyzók kialakítása sem kivétel. Az intelligens zuhanyok elengedhetetlen részeivé válnak a modern otthonokban, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy egy gombbal vagy hangutasítással testreszabják a víz hőmérsékletét, áramlási sebességét, világítását és zenéjét. Ezek a rendszerek biztosítják, hogy minden zuhanyozási élmény tökéletesen igazodjon a személyes preferenciákhoz.

Természet ihlette formatervezés

A természet elemeinek beépítése a fürdőszoba kialakításába új lendületet kapott, egyre többen választanak olyan természetes anyagokat, mint a kő és a fa. Ezen kívül, egyre népszerűbbek az esőzuhanyfejek, amelyek az eső gyengéd és nyugtató hatását utánozzák, így tökéletesek a lazításhoz egy hosszú nap után.

Ipari elegancia

Az ipari formatervezési trend továbbra is azok számára a megfelelő választás, akik szeretik a határozottabb megjelenést. Ez a stílus ötvözi a fém felületeket a matt fekete, vagy mélyszürke fürdőszobai kiegészítőkkel,  látható csövekkel és minimalista megközelítéssel. Kiváló választás városi loftokhoz, vagy bárkinek, aki a funkcionalitás feláldozása nélkül szeretne modern hangulatot varázsolni fürdőszobájába.

Környezetbarát megoldások

A fenntarthatóság 2024-ben az egyik fő szemponttá nőtte ki magát. Egyre elterjedtebbek az alacsony átfolyású zuhanyfejek és a vizet megtakarító digitális zuhanyzók. A legtöbb ember keresi azokat a megoldásokat, amelyek segítenek spórolni a vízszámlán, és csökkentik az általános környezeti lábnyomot. A környezetbarát anyagok, mint például az újrahasznosított üvegcsempék, esztétikussá varázsolják a fürdőszobát, miközben elősegítik a fenntarthatóságot.

via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves