Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Lakberendezés

Ezek a legnépszerűbb tapéták 2024 nyarán

2024. június 26.

2 perc olvasás

ELLE

lakberendezés tapéta trend decor
Ezek a legnépszerűbb tapéták 2024 nyarán
© Shutterstock

Ezeket a tapétákat most nagyon sokan szeretik. 


A trópusi téma a belső terek esetében most az egyik legdivatosabb megjelenés. Az ilyen tapéta vibráló és frissítő dizájnt kínál, de közben remekül illik a kortárs terekbe. A sötétebb változatok most hatalmas népszerűségnek örvendenek, ami nem meglepő, ugyanis  mély, pazar tónusokkal azonnal egy meleg nyári éjszakába érezhetjük magunkat.

A mélykéktől és a lilától a klasszikusabb zöld árnyalatokig a minták a trópusok egyedi megjelenését kínálják, és olyan nyári estékre emlékeztetnek, amelyeket soha nem akarunk elfelejteni. Ezek a tapéták a nappaliban, a hálószobában és az ebédlőben különösen jól mutathatnak. 

A zöld és a kék együtt 

A Hovia oldalán kapható ez az elegáns tapéta, ami tele van trópusi dzsungel növényekkel. Minden egyes levél nagy részletességgel van megrajzolva, és gyönyörűen megkaphatjuk  a természetet a belső terekben. Lenyűgöző látványt nyújt, sőt még a konyhába is jól mutathat ez a tapéta, ám a hálószobába és a nappaliba különösen jó döntés. A lakberendezők szerint azonban az előszobában is megállhatja a helyét, hiszen rögtön jó benyomást kelt, amint a vendégek meglátják.

Hovia

A Kék banánlevél 

A rétegezett banánlevelek és a paradicsommadarak érdekes mélységet adnak a falnak, a pazar kék tónusok pedig meghívják a nyári éjszakák nyugodt érzését. Ezek a friss tónusok tökéletesen mutatnak bármilyen nappaliban vagy hálószobában, de akár a fürdőszobában is érdemes lehet kipróbálni, ugyanis a megfelelő berendezéssel könnyedén megállja a helyét. Ez egy különleges tapéta, ami most nagyon népszerű. 

Hovia

Via

 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves