Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

LUXUS OTTHON

A tapétának annyi, mindenki ezt az olcsó megoldást választja inkább - luxus érzetet ad

2024. május 03.

1 perc olvasás

ELLE

tapéta fal óriásprint
A tapétának annyi, mindenki ezt az olcsó megoldást választja inkább - luxus érzetet ad
© instagram.com/wallprintfrance

Ha unod már a tapétát, akkor itt az ideje, hogy ezt tedd a lakásodba!


Szeretnél valami olyan megoldást a falra, ami különlegesebb és extrább, mint a tapéta? Akkor ezt kell választanod!

A tapéta a múlté

Ma már sokan mondanak nemet a tapétára, rengetegen úgy gondolják, hogy annak ugyanis leáldozott, egyáltalán nem annyira trendi megoldás, mint pár évvel ezelőtt. Mi több, kevesen mernek azzal kísérletezni, hogy az egyes falakra más minta kerüljön, aminek hatalmas katyvasz, tömött összkép lehet a vége. 

Az óriásprint hódít

A mostani őrület az óriás print, amelyet többen előszeretettel alkalmaznak. Ennek az extrém méretű nyomtatott képnek egyrészt alacsonyabb a költsége, másrészt, az összképet sokkal inkább feldobja, minden teret izgalmassá tesz. 

Itt megvan annak is a lehetősége, hogy 2-3 különbözőt válassz egy teren belül, ám a lényeg, hogy ne legyen túlzó a végeredmény. Arányaiban olcsóbb is, mint a tapéta, mégis sokkal drágább, luxus hatást kelt. 

Személyreszabott megoldás, luxus végeredmény

Mi több, számtalan műhelyben lehetőség van arra, hogy magad tervezd meg az óriásprintedet, és te dönts arról, mi fedje a faladat. Valami személyes emléket szeretnél? Esetleg egy olyan mintát láttál, amit nem találtál meg a tapéták között? Az elképzeléseidnek itt semmi nem szabhat határt, az óriásprint remek eszköz az önkifejezésre.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves