Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

LUXURY LIFE

Elképesztően néz ki Kim Kardashian 60 milliárdos magánrepülője!

2022. augusztus 21.

3 perc olvasás

Kovács Gréta

luxus Kim Kardashian magánrepülő fényűző
Elképesztően néz ki Kim Kardashian 60 milliárdos magánrepülője!
© Instagram/Kim Kardashian

Kim Kardashian magánrepülője, a 60 milliárd forintba kerülő Kim Air tényleg úgy néz ki belülről, mint egy luxuskategóriás, modern szálloda!


A sztárvilág egyik leggazdagabb sztárcsaládja, a Kardashian-família egészen elképesztő ingatlan portfólióval rendelkezik: Kylie Jenner minimalista háza például maga a modern mennyország, Kendall Jenner spanyol-mediterrán stílusú villájáról pedig ódákat lehetne zengeni. Szerencsére azonban a többi Kardashian-testvér sem szégyenkezhet, ha ingatlanokról van szó! Kim Kardashiannak például több villája is van, 2021-ben pedig egy 60 milliárd forintot érő privát repülőgépet is vásárolt, amit a saját ízlésére alakított át.

Kim Kardashian magánrepülőgépe elképesztő összegbe került

A Kim Air névre keresztelt privát repülőgépet a Gulfstream gyártotta, ami a világ vezető repülőgépeit (köztük Jeff Bezos és Elon Musk magánrepülőjeit) készíti el, a gépben lévő motorokat pedig a Rolls-Royce biztosította, amik olyan jók, hogy egy óra alatt akár 1141 km/h-val is tudnak száguldozni. 

A magas minőségű technikából következik, hogy ez a repülőgép bizony méregdrága, egészen pontosan 60 milliárd forintba került. De mielőtt még arra fognánk, hogy a minőségi technikai kütyüket meg kell fizetni, úgy el kell árulnunk, hogy a 60-ból nagyjából 20-30 milliárd forint csak a repülőgép belső tereinek dekorálására lett fordítva.

A KIm Air úgy néz ki belülről, mint egy luxusszálloda 

Kim Kardashian állítása szerint soha nem álmodozott arról, hogy valaha is egy saját repülépe lesz, de ha már így alakult, akkor mindenképpen ki akarta hozni a legtöbbet belőle! 

Azt akartam, hogy a Kim Air ugyanolyan otthonos legyen, mint a házam. A kényelem érdekében minden széknél fel lehet tölteni a telefont és hátsó kanapét át lehet alakítani egy king méretű kétszemélyes ággyá. De hátul van két mini hálószoba is a gépen. Illetve van egy kis mosdó, hátul pedig egy komplett fürdő a gépen, amihez sminktükör és beépített zuhanyzó is tartozik" 

- mesélte Kim a Hulu-n futó Kardashians egyik epizódjában, ahol a repülő belső tereit egy az egyben megmutatta.

Kim kardashian saját repülőgépéről semmi sem hiányozhat

Kim Kardashian később hozzátette, hogy rajong a minimalista és modern fehér-bézses dizájnért, ezért szerette volna, ha a repülőgépe belseje is ezt tükrözte volna.

"A legtöbb repülőgép belsejének sötét alapja van szürkés színű bőrrel kombinálva. Én az egészet fehérben álmodtam meg, ezért a fából készült részekhez is a lehető legvilágosabb árnyalatot választottam"

- mondja Kim, aki tavasszal azt tervezte, hogy saját logós papucsokat fog a gépen kikészíteni magának és a gépen ülő vendégeinek, hogy a cipőik a hófehér szőnyeget se koszolják össze.

Teljesen egyedi kialakítása van a repülőgép belső tereinek 

Ahogyan a képeken és a videókon látható, a gép belsejének teljesen más a kialakítása mint a legtöbb repülőgépnek. A székek fölött elhelyezkedő csomagtáruló például sokkal kisebb azért, hogy a repülőgépen utazók bármikor fel tudjanak állni és ki tudjanak nyújtózni, ahogyan a kerek ablakok is sokkal nagyobbak, mint az utasszállító repülőgépeken megszokott ovális alakú ablakok. Mutatunk is még néhány felvételt a Kim Air belső tereiről!

Fotó: Kardashians/Hulu
Fotó: Kardashians/Hulu
Fotó: Kardashians/Hulu
Fotó: Kardashians/Hulu
Fotó: Kardashians/Hulu
Fotó: Kardashians/Hulu

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves