Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Konyhatrend

Ez a szín tökéletes a konyhába a szakértők szerint

2024. május 05.

2 perc olvasás

Szentkuty Nikolett

lakberendezés konyha színek olíva konyhatrend
Ez a szín tökéletes a konyhába a szakértők szerint
© Shutterstock

A konyhabútorok stílusa az egész helyiség hangulatát meghatározza.


A konyha berendezése mindig összetett feladat, és az aktuális trendek is befolyásolják. Érdemes megfogadni a lakberendezők tanácsait, de a végső döntés mindig a te kezedben van.

Akkor fogod igazán jól érezni magad az otthonodban, ha a saját ízlésednek megfelelően rendezed be. Ma már azonban hatalmas a kínálat, így nem meglepő, ha néha kicsit elveszettnek érzed magad.

A konyhabútorok kiválasztásánál nemcsak esztétikai, hanem gyakorlati szempontokat is figyelembe kell venni, de azért ilyenkor is érdemes az aktuális trendekből inspirálódni.

A konyha színe határozza meg a hangulatodat is

2024-ben az olívazöld a legkedveltebb szín, ha konyhaszekrényekről van szó, és ez nem is meglepő, hiszen kellemes melegséget varázsolhatsz a helyiségbe anélkül, hogy túlterhelnéd a környezetet egy markáns árnyalattal.

Bár a zöld különböző formái az elmúlt években is jelen voltak a piacon, a lakberendezők szerint ez a különleges, sárgával kevert árnyalat egy ideig még biztosan ott lesz a legnépszerűbb színek között.

Egyik legnagyobb előnye, hogy könnyen kombinálható más árnyalatokkal: a fehérrel például remekül összeillik.

A márvány munkalapokkal is jól fog mutatni, különösen akkor, ha a falak színe is harmonizál a berendezéssel.

A sötétebb és világosabb fával kombinálva vintage hatású konyhád lehet, amiben biztos, hogy mindig szívesen időzöl majd.

Ha pedig még néhány növényt is elhelyezel, garantált, hogy a család minden tagjának a konyha lesz a kedvenc pontja a lakásban.

via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves