Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

ILLATOSÍTÁS

Ezekkel a trükkökkel mindig jó illat lesz a konyhában

2024. május 06.

1 perc olvasás

ELLE

lakberendezés konyha otthonillatosítás illatosított gyertya illat
Ezekkel a trükkökkel mindig jó illat lesz a konyhában
© Shutterstock

A konyhát sok illat árasztja el minden nap, ám ezekkel a praktikákkal mindig kellemes illat lesz a helyiségben. 


A sütés és főzés miatt a konyhákban mindig jelen vannak az illatok. Vannak kifejezetten kellemesek, ám akadnak olyan ételek, amelyek kellemetlen szagokat hagyhatnak maguk után. Éppen ezért érdemes célzottan fellépni ellenük, és pár praktikát bevetni. 

Csodás virágok 

Viszonylag egyszerű praktika, hogy elhelyezel pár növényt a konyhában. A virágok nem csupán jobb közérzetet biztosítanak, hanem a levegőt is tisztítják, így a segítségükkel sokkal könnyebben sokkal egyszerűbben meg lehet szabadulni a kellemetlen szagoktól. 

Megfelelő illatosító

Az illatosítókról sem érdemes megfeledkezni, hiszen nem csupán a nappaliba, hálószobába kerülhetnek be. Mivel a konyhában sokszor erősebbek a szagok a különféle ételek miatt. A szakértők szerint a citrusos illatok jól működnek a konyhában, mivel kellően erősek, és hatékonyan fedik el a kellemetlen szagokat.

Megfelelő szellőzés 

Manapság már minden konyhában van szagelszívó, amit a legtöbben be is kapcsolnak a főzés közben. A modern elszívók szinte minden szagot el tudnak távolítani, de a szellőzésről sem szabad megfeledkezni. Ez szintén hozzájárul ahhoz, hogy mindig kellemes illat legyen a helyiségben. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves