Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

LUXUS FORGATÁSI HELYSZÍN

Íme a The Weeknd 70 millió dolláros Bel Air-i otthona, ahol Az idolt is forgatták

2023. szeptember 25.

2 perc olvasás

Kovásznai-Szász Réka

lakberendezés hbo lily-rose depp The Weeknd forgatási helyszín Idol
Íme a The Weeknd 70 millió dolláros Bel Air-i otthona, ahol Az idolt is forgatták
© Instagram / The Idol

A sötét hangulatú hollywoodi dráma elsődleges helyszíne volt a The Weeknd otthona.


Június elején debütált Az idol az HBO-n, a Lily-Rose Depp és Abel "The Weeknd" Tesfaye főszereplésével. A sorozatról azonban már hónapokkal előtte is aktív diskurzus folyt az interneten, az állítólagos díszletek mögötti mérgező légkörről vagy a főszereplő túlzott szexualizálásáról. Önmagában az is meglepetéssel szolgált a filmben, hogy a négy Grammy-díjas The Weeknd színészként debütált. Civil nevén Abel Tesfaye ráadásul saját 70 millió dolláros Bel Air-villáját forgatási helyszínnek is felajánlotta a filmhez.

Tökéletes helyszín

A közel 7 hektáros telken zenestúdió, mozi, szauna, végtelenített medence vízeséssel és egy fedett medence is rendelkezésre áll, így érthető Tesfaye miért akarta, hogy a produkciót itt forgassák le. Bár a valóságban ő a mega-kastély igazi tulajdonosa, a filmben az általa alakított éjszakai klubmágnás, Tedros nem lakik itt, az álomház ugyanis a popsztár főszereplő, Jocelyn lakhelye, akit Lily-Rose Depp alakít. 

Költséghatékony megoldás

Miután az Eufória rendezője, Sam Levinson vette át a film rendezését, Amy Seimetz váratlan kilépése után, számos újraforgatásra volt szükség ahhoz, hogy igazodjanak a rendező új víziójához. Korábban Levinson úgy nyilatkozott, hogy véletlenül alakult úgy, hogy meglátogatta The Weeknd-et otthonában, ami azonnal beindította a képzeletét és végül megegyeztek abban, hogy mindent itt vesznek fel a filmhez.  

Abel házában ülve, körülnéztem a 300 négyzetméteren, és azt mondtam: „Elképesztő itt… ilyen csodás díszletet nem lehet építeni sem. Mi lenne, ha itt forgatnánk?’ Abel letette az italát, és megkérdezte: „Van biztosításod?” 

A sorozat nyitójelenetében is kiemelt szerepet kapott az énekes egyedi otthona, amikor Deppet műalkotásokkal és egyedi lámpatestekkel a háttérben mutatják. 

Via


Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves