Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

UGG Sofa

Te is odavagy az UGG csizmákért? Akkor az UGG kanapét imádni fogod

2022. szeptember 28.

1 perc olvasás

Kovásznai-Szász Réka

nappali lakberendezés Dekoráció kanapé dekor ugg
Te is odavagy az UGG csizmákért? Akkor az UGG kanapét imádni fogod
© UGG

Megszületett az UGG csizmák kényelmét idéző kanapé. 


Egyetemes és tagadhatatlan igazság az UGG lábbelikről, hogy mennyeien kényelmesek. Így amikor a márka felkérte a Crosby Stúdió vezetőjét, Harry Nurievet, hogy tervezze meg első bútorukat, egy UGG kanapét, Nuriev tudta, hogy ennek a különleges komfortérzetnek kell a kiindulópontnak lennie a tervezésnél is.

Nuriev gesztenyebarna alapszínt választott a kanapénak, ugyanazt az árnyalatot, mint az UGG klasszikus, legkelendőbb csizmájának a színe. Majd a kanapé pazar bársonybevonatot kapott, a jellegzetes UGG báránybőr puhaságra emlékeztetve mindenkit, aki csak megérinti.

Végül lábnyommintával borította be a dobozos sziluettet, köztük egy élénk rózsaszínnel is, ami szintén utalás az UGG termékek között gyakran feltűnő rózsaszín darabokra.

Utolsó simításként Nuriev a jellegzetes UGG külső varrást, absztrakt motívumként használta a kanapén. Az eredmény egy kreatív és nagyon kellemes darab, amely az UGG esztétikáját egy teljesen új formában testesíti meg. A Crosby Studio UGG kanapéja a New York-i divathéten lesz látható az UGG zászlóshajó üzletében. De gyakori kiegészítője az UGG lábbelik reklámjainak is.

Az UGG kanapé belépett azoknak a bútoroknak a sorába, amiket Nuriev a divatmárkák ihletésére alkotott. Sokan avantgárdnak tartják a stílusát, futurisztikusnak a palettáját, valamint váratlannak az anyagválasztásait. A Balenciagával együttműködve például újrahasznosított ruházatból készített kanapét. 

Via


Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves