Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

INTERIOR DESIGN

A fürdőszobai dekortrend, amit minden lakberendező utál

2024. március 03.

2 perc olvasás

Kovács Gréta

lakberendezés lakberendezési trendek fürdőszoba Dekoráció lakberendezők csempe
A fürdőszobai dekortrend, amit minden lakberendező utál
© Shutterstock

Érdemes elfelejteni a most következő fürdőszobai dekortrendek a lakberendezők szerint, mert nemcsak ódivatúnak hat ez a csempézési technika, de még a teret is kisebbíti! 


A fürdőszoba a lakás egyik olyan kiemelkedő helyisége, amit a szoba nagyságától és a pénztárcától függetlenül bárki elegánssá tud tenni, köszönhetően a szebbnél szebb csempéknek, mozaikoknak, fürdőszobai fali színeknek, valamint azoknak a kiegészítőknek, amik könnyen fel tudják dobni ezt a helyiséget. Van azonban egy olyan dekortrend a lakberendezők szerint, ami egy fürdőszobában sem mutat jól, hiába is próbálják azt elhitetni velünk a szakemberek.

EZ A FÜRDŐSZOBAI DEKORTREND NEM MUTAT JÓL A LAKBERENDEZŐK SZERINT

A fürdőszobák csempézése során (különösen az újonnan vásárolt lakásoknál, házaknál) gyakran előfordul, hogy csak néhány bizonyos alapszínű csempe közül lehet választani (felár nélkül), melyeket középen valamilyen apró díszcsempe emel ki. Ez az a fürdőszobai dekorációs trend, amit a lakberendezők utálnak.

Annyi szép csempe van, miért kellene unalmas színeket választani? A bézs, a fekete, a fehér és a sötétszürke már teljesen ódivatú, ha pedig középen valamilyen mintás dekorcsempével is megspékelik, elmegy a kedvem az egész helyiségtől

– vallja be Shalmai Kelm lakberendező, aki szerint sokkal szebben és jobban mutat, ha csak egy bizonyos csempét választunk ki és azzal dekoráljuk a falat padlótól egészen plafonig. 

A LAKBERENDEZŐK SZERINT A SÁVOS DEKORCSEMPÉK ÓDIVATÚAK

A fürdőszobai falon lévő vízszintes, sávos dekorcsempék alkalmazását tehát érdemes elfelejteni a lakberendezők szerint: annál is inkább, mert szerintük nemcsak ódivatú ez a dekortrend, de kisebbíti is a teret, hiszen már önmagában véve is félbevágja a falakat. Ha tehát nagyobb, szellősebb és luxus érzetet nyújtó fürdőszobára vágyunk, inkább érdemes egyféle csempét választani és azzal az eggyel végigrakni a fürdőszobai falakat – akármennyire is mondják az ellenkezőjét a mesterek.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves