Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Floor Design

3 padló, amivel a fürdőszoba stílusos és látványos lesz

2024. május 13.

2 perc olvasás

Szentkuty Nikolett

lakberendezés fürdőszoba padlóburkolat padló burkolat
3 padló, amivel a fürdőszoba stílusos és látványos lesz
© Shutterstock

Egy kis odafigyeléssel a fürdőszoba lehet az otthonod egyik legszebb pontja.


A lakásfelújítás sikere azon is múlik, hogy milyen alapanyagokat választasz. A fürdőszoba különösen kényes terület, hiszen a padló minősége meghatározza azt is, mennyire lesz biztonságos és kényelmes ez a helyiség.

A padló stílusa nagyban befolyásolja a fürdőszoba hangulatát, és illenie kell a falakhoz, illetve a nélkülözhetetlen berendezésekhez is. Ugyanakkor a praktikus szempontokat is figyelembe kell venni, ugyanis egy csúszós padló akár balesetet is okozhat.

Nézd meg, a lakberendezők milyen burkolatokat javasolnak!

Ezek a legszebb padlók a fürdőszobába

Márvány

Az egyedi mintázatnak köszönhetően a márvány mindig a luxust képviseli, és valóban gyönyörű. Nemcsak a padló, hanem a fal burkolata is készülhet ebből az anyagból, amivel még nagystílűbbé varázsolhatod a helyiséget.

Többféle színből is válogathatsz, de idén a melegebb, homokszínű árnyalatok az igazán divatosak.

Sakktábla minta

Egy időre ugyan eltűnt, ám most ismét sokan keresik a sakktábla mintát. Klasszikus padló, de ma már a járólap méretében jelentős eltérések lehetnek.

A nagyobb kockák mindig elegánsabbak, és arra is érdemes figyelni, hogy csupán kétféle színt használj, ugyanis többféle árnyalattal szemkápráztató lesz az eredmény. Nem feltétlenül a fekete-fehér kockákban kell gondolnod, számos más lehetőség is rendelkezésedre áll.

Természetes kő burkolat

A neutrális kőpadló remekül kombinálható bármilyen stílussal, ezért sokan választják az elmúlt időszakban, és az is hatalmas előnye, hogy a kissé érdes felülete miatt egyáltalán nem csúszik.

A gyakorlati szempontokon kívül azonban arról is érdemes említést tenni, hogy gyönyörű anyagtípus, és igazán modern hangulata van. Az egyetlen hátránya, hogy a sötétebb fürdőszobákat barlangszerűvé teheti, így vagy nagy ablakokat, vagy sokféle fényforrást igényel.

via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves