Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Fürdőszoba trend

Ezeket a fürdőkádakat akarja mindenki 2024-ben

2024. május 10.

2 perc olvasás

Szentkuty Nikolett

lakberendezés fürdőszoba fürdőszoba design fürdőkád fürdőszoba felújítás fürdőszobai trend
Ezeket a fürdőkádakat akarja mindenki 2024-ben
© Shutterstock

A kellemes kikapcsolódás egyik meghatározó eleme a fürdőkád.


Sokak számára a leggyorsabban elérhető kikapcsolódási forma az, ha elmerülhetnek egy habos fürdőben. Ehhez azonban szükséges egy kényelmes fürdőkád is.

Ha éppen most tervezel belekezdeni a fürdőszoba felújításába, érdemes nagyobb figyelmet fordítani a kádra is, ugyanis ma már számos különböző típusa elérhető.

Azonban ne csak esztétikai szempontokat vegyél figyelembe a kiválasztáskor, hiszen egy használati tárgyról és a fürdőszoba legfontosabb berendezéséről van szó.

2024 legszebb fürdőkádjai

Minimalista, szabadon álló kád

Ebben az évben is a minimalista stílus aratja a legnagyobb sikert. A karcsú és letisztult vonalak elegáns hatást kölcsönöznek az egész fürdőszobának, így nem meglepő, hogy sokan kedvelik ezeket a darabokat.

Az akrilból, kőből vagy fémből készült kádakat keresik a legtöbben – annak függvényében érdemes választani közülük, hogy melyik illik leginkább a fürdőszoba berendezéséhez.

Karmos lábakon álló kád

A hagyományos, karmos lábakon álló kádak 2024-ben visszatérnek. A vintage báj sokakat megnyert már magának, hiszen időtlen stílusról van szó.

Egy ilyen kád egyik legnagyobb előnye, hogy uralja a teret, és minden figyelmet magára irányít. Éppen ezen tulajdonsága miatt azonban nem érdemes más karakteres berendezési tárgyakkal kombinálni.

Mély kádak

A lakberendezők szerint soha nem volt még akkora igény arra, hogy a kád lehetővé tegye a habokban való elmerülést, mint most.

Egyre többen választanak mély, magasabb falú fürdőkádat, amelyek gyakran ergonomikus kialakítással, vagy valamilyen extra kényelmi elemmel felszerelve kerülnek forgalomba. Kétségtelen, hogy egy ilyen kád a luxust és a kényelmet szolgálja, és a fürdőszobát a lakás egyik legszerethetőbb pontjává varázsolja.

via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves