Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SZTÁROTTHON

Íme Eva Longoria 8 milliárdos álomotthona, ami mindenki álma

2023. június 03.

3 perc olvasás

Kovács Gréta

luxus ingatlan ház sztárotthon sztárlakás Eva Longoria
Íme Eva Longoria 8 milliárdos álomotthona, ami mindenki álma
© Getty Images/Dominique Charriau

Nemrég ingatlanpiacra került Eva Longoria 8 milliárd forintot érő álomvillája, ami pont olyan mesés, mint amilyennek gondolod! Less be velünk a színésznő egykori otthonába!


Ha Eva Longoria neve felmerül, a legtöbben azonnal arra a stílusos megjelenésre és lenyűgöző eleganciára gondolnak, ami olyannyira jellemzi  a színésznőt. Szerencsére, ezek a jelzők nem(csak) Eva Longoria öltözködésére terjednek ki, hanem a mindennapi életére is – beleértve a irigyelt álomotthonát, ami nemrégiben 23 millió amerikai dollárért, azaz kb. 8 milliárd forintért került fel az egyik hollywoodi ingatlanközvetítő honlapjára! 

EVA LONGORIA ÁLOMOTTHONA MINDANNYIUNK ÁLMA

Eva Longoria 2017-ben, egy évvel producer férjével, José Bastonnal való menyegzője után vásárolta meg a Los Angeles-i Beverly Hills egyik legelőkelőbb részén, a Beverly Glen Park mellett lévő ingatlant, ami egy 1021 négyzetméteres, piros ajtós, mediterrán stílusú rezidencia Vin Diesel, Cameron Diaz és Benji Madden, valamint John Mayer szomszédságában. 

A ház 1996-ban épült, azóta viszont már több felújításon esett át. 8 hálószobája, valamint 9 és 2 fél fürdőszobája van, a Benedict kanyonra néző kilátással és egy fél focipályányi udvarral, amiben egy óriási úszómedence, egy teniszpálya és egy trambulin is helyett kapott.

EVA LONGORIA HÁZÁNAK BELSEJE SZEBB, MINT AMIRE ELSŐRE GONDOLNÁL

A spanyol gyarmati stílusban épült ház egy duplaajtós, piros színő bejárattal fogadja az érkezőket, a házba lépve pedig egy grandiózus előtér és egy modern, fapallós-üveglapos lépcső tárul a szem elé. A ház belseje tele van színes és modern dekorációs tárgyakkal, melyeknek oly nagy rajongója a színésznő férje, a szabadidejében hobbifestőként is tevékenykedő José Baston.

A felső szintre haladva a pár összes gyermekének van itt egy szobája (a párnak egy közös, három pedig José Baston előző házasságából született gyermeke van), melyeket a fő hálószobával együtt nem fotóztak le, ám három vendégszoba mindegyike megtekinthető Eddie Fallah sztáringatlanos honlapján.

TELE VAN JOBBNÁL JOBB SZÓRAKOZÁSI LEHETŐSÉGEKKEL

A bejárat után, a földszinten továbbhaladva egy könyvtárszoba, egy moziterem és egy dolgozószoba található, a lépcső alatt pedig egy óriási borospince is helyett kapot ami tele van díjnyertes spanyol borokkal. A csodás medence mellett egy napozóterasz, egy konditerem, egy kertmozi és egy BBQ-sarok található, hogy a már korábban említett, alsóbb tereken lévő teniszpályáról ne is beszéljünk. 

Nem kétséges, hogy Eva Longoria mediterrán stílusú álomotthona kívül-belül fantasztikusan néz ki és tele van jobbnál jobb szórakozási lehetőségekkel: a színésznő és férje azonban nem nyilvános okok miatt mégis az eladás mellett döntött. A pár jelenleg egy nyaralót építtet magának Melvin Villarroel építésszel a spanyolországi Marbella közelében, ahová évek óta járnak nyaralni, ám arról nincs hír, hogy ez az ingatlan mikor került átadásra, ahogyan arról sem, hogy Spanyolországban tervez-e letelepedni a színésznő.

Via 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves