Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SZTÁR OTTHON

Less be a Grace Klinika sztárjának, Ellen Pompeónak lenyűgöző malibui otthonába

2023. május 29.

3 perc olvasás

Kovásznai-Szász Réka

lakberendezés dekor Ellen Pompeo Grace Klinika Meredith Grey
Less be a Grace Klinika sztárjának, Ellen Pompeónak lenyűgöző malibui otthonába
© Getty Images / Emma McIntyre

A 20 éve tartó, népszerű sorozat főszereplője, Ellen Pompeo, megmutatta elképesztő tengerparti házát.


A hazánkban is óriási közönségsikernek számító Grace Klinika női főszereplője, Ellen Pompeo férjével, Chris Iveryvel (a Sergio Tacchini sportruházati cég vezetője) és három gyermekükkel gyakran töltik az időt ebben a csodás tengerparti házban. A házaspár a Jóbarátok egyik alkotójától Marta Kauffmantól vette meg ezt a századközepén épített, modernista építményt. 

Ellen, mint tehetséges lakberendező

A rajongók talán tudják, hogy Pompeo igazi belsőépítészet mániás, aki már a sokadik házát újítja fel és alakítja a saját ízlésére, köztük egy modern pajtát Sag Harborban és fő rezidenciáját, egy 1920-as évekbeli mediterrán stílusú villát Los Angeles-ben.

Nagyon élvezem a munkát a házakon! Mindegyik más és más kreatív izmot mozgat meg bennem

– mondja Ellen.

A színésznő leggyakrabban a sztár tervezővel, Martyn Lawrence Bullarddal szeret együtt dolgozni, aki Cher, Elton John és a Kardashian család számos tagjának fényűző otthona mögött áll.

Olyan régóta benne vagyunk egymás életében, hogy már akkor tudjuk, mi fog tetszeni a másiknak, mielőtt még megmutatnánk egymásnak

– mondja Bullard, rámutatva, hogy a tengerparti ház a negyedik munkája Pompeóval.  Bármi is legyen a projekt, Pompeo fő dekorációs elve a „személyiség”, ahogy ő mondja.

Vannak, akik steril otthonra vágynak, ahol úgy érzik magukat, mintha egy gyógyfürdőben lennének. De én szeretem a dizájnt, amely egy történetet mesél el.

Lenyűgöző mestermunkák

Az 1979-ben épült ház körülbelül 250 négyzetméteres, ezért a környékbeli hatalmas villákhoz képest intimnek mondható. Lenyűgöző központi udvara és a fenomenális óceáni kilátása teszi azonban igazán egyedivé. A felújítás során Bullard friss tíkfával burkolta az épület homlokzatát, a viharvert ajtókat és ablakokat elegáns, fekete porszórt fémekre cserélte, a terrazzo padló helyére pedig betont rakott. De a pazar kőművesmunkák adják a háznak leginkább a WOW faktort. Bullard egy gazdagon erezett, ritka brazil márványt, a Fekete Agathát használta a nappali, az étkező és az elsődleges hálószoba falainak burkolására, mellyel nagyon modern, de egyben kissé egzotikus környeztet hozott létre. 

Új projekt

Miután Ellen Pompeo úgy döntött, kissé eltávolodik Meredith Grey szerepétől, hamarosan egy olyan minisorozatban láthatjuk, amiben egy anyukát alakít, aki örökbe fogadott férjével egy 8 éves, titokzatos múltú árvát.

Via


Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves