Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Lakberendezés

Ez a 3 dohányzóasztal a nyár sztárja: a nappalid éke lesz

2024. május 09.

2 perc olvasás

Szentkuty Nikolett

nappali bútorok dohányzóasztal nappali berendezés
Ez a 3 dohányzóasztal a nyár sztárja: a nappalid éke lesz
© Shutterstock

A nappali hangulatát nagyban meghatározza a dohányzóasztal stílusa.


Bár elsőre úgy tűnhet, hogy a dohányzóasztal csupán egy kiegészítő a nappaliban, de nagyon is lényeges, hogy milyen színt és formát képvisel.

A szó szoros értelmében a figyelem középpontjában áll ez a bútor, így fontos, hogy olyan darabot válassz, ami valóban tükrözi az ízlésedet. Passzolnia kell a többi berendezési tárgyhoz, színben és stílusban is.

Bár nem túl nagy, sokszor csak néhány dísztárgy található rajta, és egyesek csak lábtartónak használják, egy dohányzóasztalnak mégis erősnek és robosztusnak kell lennie. Ha te sem tudod, miből válogass, adunk néhány ötletet!

Ezek a legmodernebb dohányzóasztalok

Különleges forma

A Cattelan Itialia dohányzóasztal-kollekciójának legújabb darabja, amely az Arena Bond nevet viseli, valóban luxushatást kelt.

Úgy tervezték, hogy különleges formájának köszönhetően az egész nappali dinamikussá váljon tőle. Füstös üveglappal rendelkezik, és egyedi lábmegoldása lehetővé teszi, hogy könnyedén kifordítsd, így anélkül nyúlhatsz a reggeli kávédért, hogy fel kellene érte állnod.

Neutrális

A Neptune márka Wycombe néven bemutatott dohányzóasztala azért válik egyre kedveltebbé, mert kis helyen is elfér, alsó polcával pedig további tárolóhelyet biztosít a legszükségesebb tárgyaidnak.

Natúr színe és természetes, szőtt polca bármilyen berendezéssel kombinálható. Tömör tölgyből készült, lábaival pedig a kézműves szakemberek előtt szerettek volna tisztelegni az alkotók.

Lakkozott verzió

A The Lacquer Company Belles néven ismert dohányzóasztala az extravagáns bútorok közé tartozik.

A hullámos szélek és a fényes felület elegáns választássá teszik ezt a modellt, amely szinte megszólal a lakberendezők szerint. Ha a fekete szín illik a nappalidba, érdemes egy próbát tenned ezzel a különleges darabbal.

via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves