Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

LAKBERENDEZÉSI TIPP

Ezek a csúszásmentes padlók a legideálisabbak a fürdőszobába

2024. május 14.

2 perc olvasás

ELLE

fürdőszoba padlóburkolatok padlóburkolat padló fürdőszoba design
Ezek a csúszásmentes padlók a legideálisabbak a fürdőszobába
© Shutterstock

A fürdőszobába igazán körültekintően kell kiválasztani a padlót, ezek a csúszásmentes verziók igazán jól mutatnak a helyiségben! 


Nagyon fontos helyisége a lakásnak a fürdőszoba, hiszen a berendezésnek és a kialakításnak praktikusnak kell lennie. Ennek ellenére sokan szeretik belevinni az aktuális trendeket, ezekkel a csúszásmentes padlókkal sokkal egyszerűbb lesz!

Ilyen legyen a fürdőszoba padlója 

A fürdőszoba padlójának a kiválasztásánál nagyon fontos szempont, hogy csúszásmentes legyen. Éppen ezért például a fényes csempék nem túl praktikusak. Ajánlott olyat választani, ami vizesen sem válik kockázatossá. Emiatt sokan egyszínű, hagyományos padlót rakatnak le, ez pedig nem túl izgalmas. Ha szeretnéd egyedivé tenni, válassz az alábbi trendek közül! 

Monokróm részletek 

A fürdőszoba padlóját nem muszáj egyetlen színnek uralnia. A padló lehet mondjuk kockás vagy másféle minta is összeállítható a színes lapokból. Ha kedveled az egyszerűbb trendeket, akkor a fekete és fehér kombinációja remek megoldásnak számít. 

Természetes hatás

Ha inkább a természetes dolgokat kedveled, akkor jó megoldás lehet famintás lapokat választani. Sokféle verzióban elérhetőek már, akadnak olyanok, amelyek a klasszikus parkettára emlékeztetnek, bár ezek inkább a konyhába, nappaliba ideálisak. A famintás burkolatot azonban nem szabad elfelejteni, mivel bézs színű bútorokkal, kiegészítőkkel remekül mutatnak. 

Betonpadló 

Viszonylag új, mégis népszerű trend a beton, amit az utóbbi időben egyre többen választanak konyhába, fürdőszobába. Az egyszínű, szürke felület nagyon elegáns hatást kelt, nem nehéz takarítani, és nem is csúszik. Kifejezetten ellenálló, nincsenek fugák, ez pedig megkönnyíti a takarítást. Tágabbnak mutatja a tereket és kellemes, meleg érzetet nyújt


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves