Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

WEDDING DECOR

5 esküvői dekoráció, amit nagyon könnyű elkészíteni

2024. április 30.

2 perc olvasás

ELLE

Dekoráció Díszítés esküvői trend esküvői dekor home made kézzel készült
5 esküvői dekoráció, amit nagyon könnyű elkészíteni
© Shutterstock

Az esküvői dekorációra nem kell feltétlenül milliókat költeni, vannak olyan dolgok, amelyeket akár a párok is elkészíthetnek. 


Átalakultak az elmúlt években az esküvői trendek, és sokkal nagyobb szerepe van az esküvői dekorációnak, mint korábban bármikor. A csodás virágok, mécsesek, gyertyák és különféle táblák remekül feldobják a helyszínt, de a költségeket is emelhetik. Éppen ezért most mutatunk pár ötletet, amit könnyedén el lehet készíteni! 

Esküvői dekoráció egyszerűen 

Bár az esküvői dekoráció elkészítése elsőre nagy feladatnak tűnhet, vannak olyan elemek, amelyeket könnyedén elkészíthettek. Pár egyszerűbb asztaldíszt, gyertyatartót nem annyira bonyolult dolog összeállítani, a nagy nap előtti kreatív feladatok pedig csak még jobban segíthetnek felkészülni az esküvőre. 

Ülésrend 

A vendégköszöntők és ülésrendek elkészítése nem bonyolult feladat. Legtöbb esetben egy táblára, festékre és szépen fogó tollakra lesz szükség. Az esküvő stílusától függően válasszátok ki a színeket, majd kezdődhet a kreatív munka. Akár egy egyszerű táblára is felírhatjátok az ülésrendet, pár virággal feldobva csodás eleme lesz az esküvőnek. 

Dekoráció zölddel 

Az asztaldekorációnak nem kell muszáj díszesnek lennie, ha inkább a minimalizmust kedvelitek, akkor kerülhet az asztalokra fehér abrosz, amit zölddel dobhattok fel. Ha szeretnétek még ünnepibbé tenni, akkor fehér masnikkal egészíthetitek ki. A szalvétákra szintén kerülhet zöld, melyeket egyszerű madzaggal elég megkötni. 

Gyertyák mindenhol 

A gyertyák romantikus, mutatós dekorációnak számítanak, mégis meglehetősen olcsóak. Hagyományos gyertyatartók helyett használjatok egyszerűbb üvegeket, melyekben már egy fehér gyertya is szépen mutat. Az egyszerűbb üvegeket a virágcsokrokhoz is használhatjátok. 

Letisztult virágdísz 

A virágok, attól függően, hogy melyeket választhatjátok, meglehetősen drágák lehetnek. Ám nem muszáj virágcsokrokkal dekorálni, mivel a virágfejeket is bevethetitek, ezeket tehetitek üvegpoharakba vagy kisebb üvegvázákba. Ha többet pakoltok egymás mellé, akkor igazán csodás lesz a kompozíció. 

Dekorálj ládákkal! 

Nagyon egyszerű dekorációs elemek a ládák, melyek lefestve, virágokkal, mécsesekkel remekül mutatnak. Kifejezetten egyszerű őket elkészíteni, kerülhet rájuk bármilyen tábla, vagy akár kis ajándékok a vendégeknek. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves