Quantcast

Háború

Putyin romba döntötte lánya álmát is a háborúval

Putyin romba döntötte lánya álmát is a háborúval
© Mikhail Svetlov/Getty Images

A háború hatása elérte Putyin elnök lányát is, akinek lassan romokban hever az élete.

Továbbra sincs esély a békére, az orosz-ukrán háború már kereken egy hónapja tart. A legnagyobb világmárkák kivonultak Oroszországból, Ukrajna több városa is szinte a földdel egyenlő. Menekültek ezrei kezdenek új életet Európa szerte, vagy próbálják átvészelni a legnehezebb időket. Az ukránok mellett teljesen más aspektusban, de az orosz civilek is elkezdték megérezni a harcok hatását, őket főleg mindennapi kényelmükben korlátozza a sok szigorítás.

Nem érdekli az európaiakat élete álma

Nem kivételeznek Putyin legidősebb lányával sem, akinek apja tettei és döntései miatt esélye sincs arra, hogy megvalósítsa legnagyobb álmát. Dr Maria Vorontsova számára nem csupán a háborús helyzet miatt nehéz ez az időszak, de azért is, mert nemrég futott zátonyra házassága, ezzel pedig jelentős vagyontól is elesett.

Maria szeretett volna egy orvosi központot nyitni, ahol csak és kizárólag milliárdosok fordulnak meg. Gazdag európaiak és arab sejkek lettek volna a páciensek, de maga sem hisz már terveiben.

„Vajon melyik európai jönne ide ebben a helyzetben”

– adott hangot elégedetlenségének.

Az emberek kedvelik Putyin idősebb lányát

Persze sajnálni semmiképpen nem kell Putyin lányát, hiszen nagy részesedése van a Szentpétervár melletti szupermodern orvosi központ felépítésében is. Egyébként eltekintve apja kilététől, sokan szimpatizálnak vele, hiszen szakterülete a gyerekek ritka genetikai betegséfének feltárása.

Emellett az Orosz Egészségügyi Minisztérium Nemzeti Orvosi Endikrinológiai Kutatóközpontjának vezető kutatója. Tavaly a Rosszija24-nek adott interjút a ritka genetikai betegségek leküzdéséről, anélkül, hogy egy szóval is említette volna, vagy utalást tett volna rá, kinek a lánya.

Maria szerint csodaszerek nem léteznek, és soha nem garantálhatjuk, hogy valami tökéletesen beválik, ám a genetikai vizsgálatok nagyon nagy jelentőséggel bírnak, mert rengeteg olyan dologra derülhet fény, amely nagyban meghatározhatja a gyermek jövőjét.

Férje a holland üzletember, Jorrit Faassen volt, akivel közös gyermekei is születtek, így Putyin nagypapa, amelyet viszont sosem tagad.

Via

Számodra is zavaros Putyin magánélete? Talán ez segít:

Mit gondol Putyin titkos családja az orosz elnök viselkedéséről?

Putyin titkos szerelemgyerekének DJ és influencer karrierje is véget ért a háború miatt

Putyin szeretője és közös gyerekeik Svájcba menekültek