Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Selfie

Videó: így üldözte egy nő Brad Pittet New York utcáin

2022. november 28.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara
rajongó színész videó Brad Pitt
Videó: így üldözte egy nő Brad Pittet New York utcáin
© Fotó: Maria Moratti / Getty Images

Brad Pitt éppen New Yorkban tartózkodott, amikor egy nő a nyomába eredt, és addig futott, amíg nem sikerült egy képet készítenie a színésszel. 


Tény, hogy Brad Pitt sokak kedvence, de egy ír fitnesz influenszer, olyannyira rajong a színészért, hogy képes volt követni az autóját. 

Hat háztömböt futott a nő, hogy lássa Brad Pittet

A színész éppen New Yorkban tartózkodott, amikor Laura meglátta az utcán. Brad a szállodából jött ki, majd adott pár autogramot a kinn várakozó rajongóknak. A nő már ekkor csinált róla pár fotót, majd követte egészen az autóig, ahol megpróbált vele selfie-t készíteni. Ám a sötétített üveg miatt szinte nem is látszott a színész arca

Laura eldöntötte, hogy mindenképp szeretne egy közös fotót a színésszel, ezért elkezdett futni a kocsi után. Hat háztömbön keresztül követte, mire végül sikerült az autó közelébe kerülnie. Mivel Laura sokat edz, így nem okozott számára problémát a futás, ennek köszönheti, hogy utolérte a színészt. 

Miután odaért, Brad meglátta a futó nőt, így szólt a sofőrnek, hogy álljon meg. A színész lehúzta az ablakot, így Laura tudott egy közös képet csinálni vele. A nő egyébként az egész kalandról feltöltött egy videót a Twitterre, amit már rengetegen kedveltek. 

Laura annyit fűzött a videóhoz, hogy Brad a valóságban is nagyon jóképű, és kedves, pláne amiatt, hogy megállt a kocsival. 
 

Via
 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves