Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Self-love

Selena Gomez nem hajlandó rejtegetni magát fürdőruhában sem

2022. augusztus 04.

1 perc olvasás

ELLE
női test Selena Gomez önszeretet
Selena Gomez nem hajlandó rejtegetni magát fürdőruhában sem
© Getty Images/Tibrina Hobson

Selena Gomez szereti a testét és elfogadja önmagát.


Fontos témában szólalt fel Selena Gomez! Az énekesnő mindenkit arra biztat, hogy fogadja el magát és szeresse a testét. A sztár egyáltalán nem hajlandó rejtegetni magát fürdőruhában. Végülis az biztos, hogy a legjobb nyári kiegészítő a magabiztosság! 

Selena egy többszínű, egyberészes La'Mariette fürdőruhában mutatta meg magát a TikTokon. A fürdőruha barátnőjével és egykori asszisztensével, Theresa Mingusszal együtt 2021-ben tervezett kollekció része.

Nem húzom be. Az igazi hasak visszajönnek, oké?

- hangzik el a videóban.

Már áprilisban is kiállt magáért

Selena idén áprilisban szólt vissza azoknak, akik a testsúlya miatt kritizálták. Elmondta, hogy nem érdekli hány kiló, mert úgy érzi magát tökéletesnek, ahogy van, de az emberek mindig találnak kivetnivalót másokban. A történet lényege az volt, hogyha túl kicsi vagy, ha túl nagy vagy, kövér, sovány, valami mindig lesz, amiért kritizálni lehet másokat.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves