Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SZEX ÉS NEW YORK

Az 57 éves Sarah Jessica Parker falatnyi fürdőruhában mutatta meg magát

2022. július 06.

2 perc olvasás

Majoros Mirtill
carrie bradshaw sarah jessica parker bikini Szex és New York Hampton
Az 57 éves Sarah Jessica Parker falatnyi fürdőruhában mutatta meg magát
© Shutterstock

Sarah Jessica Parker kiszakadt kicsit a rohanással teli mindennapokból.


Július 4-e nagy nap volt az amerikaiak számára, a Függetlenség Napját pedig Sarah Jessica Parker, a Szex és New York sztárja is megünnepelte a maga módján. Az 57 éves színésznő  úgy döntött, szabadnapját a vízparton tölti majd a lehető legnagyobb nyugalomban.

Hamptonban töltötte az amerikaiak egyik legfontosabb napját Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker a Long Islandhez közeli Hamptonban pihent meg az amerikaiak számára egyik legfontosabb ünnepen. A színésznő nem takargatta magát, fürdőruhában süttette magát a tikkasztó hőségben. A helyszínválasztás nem a véletlen műve, ugyanis Sarah Jessica Parkernek és férjének nyaralója is van Hamptonban, így már a koronavírus-járvány karanténnal teli hullámait is itt töltötték, távol a zajos és nyüzsgő New Yorktól. 

Sarah Jessica Parker ugyan Carrie Bradshawként imádta a feltűnő, különc darabokat, a mindennapokban és a pihenés alatt már inkább a praktikum, mint a styling megszállottja. Nem meglepő, hogy most is egy egyszínű fekete fürdőruhát választott a kiruccanáshoz. A színésznő a lehető legnyugodtabban töltötte a tengerparti órákat, napozott, relaxált, és könyvet olvasott. 

Hamarosan beleveti magát a munkába Sarah Jessica Parker

Az biztos, hogy Sarah Jessica Parkernek szüksége van a pihenésre, ugyanis megerősítették, hogy hamarosan érkezik az And Just Like That, azaz a Szex és New York reboot második évada,  ahol ugyan Kim Cattrall nélkül, de a három barátnő élete Mr. Big elvesztése után is folytatódik majd. Összegyűjtöttük, mit érdemes tudni a folytatásról, az azonban biztos, hogy a Hamptonban tett kitérőnek köszönhetően a gyönyörű bronz bőr már megvan!

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves