Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Levél

Ronaldo levelet kapott Erzsébet királynőtől a gyermeke elvesztése után: ez állt benne

2022. november 18.

1 perc olvasás

Kurucz Barbara
levél gyász Cristiano Ronaldo Georgina Rodriguez II. Erzsébet királynő
Ronaldo levelet kapott Erzsébet királynőtől a gyermeke elvesztése után: ez állt benne
© Fotó: Michael Regan / Getty Images

Christiano Ronaldo és Georgina Rodrígez áprilisban veszítették el a kisfiúkat, a futballista most egy megható dolgot osztott meg. 


A Manchester United játékosa egy interjúban őszintén mesélt arról, hogy miként élték meg a gyermekük elvesztését, és hogyan mondták el többi gyereknek, hogy a testvérük meghalt. Ronaldo most azt is megosztotta, hogy levelet kapott II. Erzsébet királynőtől. 

Ronaldo nagyon hálás az angoloknak 

A focista a TalkTv-nak adott interjút, ahol többek között arról is beszélt, hogy miként élte meg a tragédia utáni időszakot. Elárulta, hogy először meglepte az emberek támogatása, ám ennek ellenére nagyon jól esett neki. Kiemelte, hogy mennyire hálás, hogy még a rivális csapatok is megemlékeztek a kisfiáról

Soha nem számítottam erre. Soha. Most lehetőségem adódik elmondani az angol közösségnek, hogy köszönöm, ez sokat segített nekem. 

Az interjúban elmondta, hogy levelet kapott II. Erzsébet királynőtől és az egész királyi családtól. Ők szintén kifejezték az együttérzésüket, és támogatásukról biztosították a focistát. 

Ronaldo elárulta, hogy mélyen tiszteli az egész nemzetet, hiszen átsegítették őt és a családját egy nagyon nehéz időszakon. Úgy érzi, ezt sosem fogja elfelejteni. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves