Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Jewel of July

Szívhez szóló üzenettel köszöntötte Priyanka Choprát születésnapján Nick Jonas

2022. július 19.

2 perc olvasás

ELLE
köszöntés születésnap Priyanka Chopra Priyanka Chopa 40 éves
Szívhez szóló üzenettel köszöntötte Priyanka Choprát születésnapján Nick Jonas
© Shutterstock

Priyanka Chopra 40 éves lett, amiről férje, Nick Jonas megható módon emlékezett meg.


Nick Jonas éppen olyan rajongással tekint feleségére, Priyanka Choprára, mint a megismerkedésük kezdetén. Legalábbis erről tanúskodik az énekes legutóbbi Instagram-bejegyzése, melyben szívhez szóló üzenet kíséretében köszöntötte fel 40. születésnapját ünneplő szerelmét.

A különleges fotóválogatás mellé Nick egy rövid leírást is mellékelt, amely így szól:

„A legboldogabb születésnapot az én szívem júliusi ékkövének. Annyira megtisztelő, hogy veled lehetek ezen az őrült utazáson, amit életnek hívnak. Szeretlek.”


Priyanka Chopra, július ékköve

A szívet melengető fotókon láthatjuk a szerelmespárt egy tengerparton csókolózni, összebújva tűzijátékot nézni és a születésnapost egy klubban ünnepelni. Sőt, Nick minden bizonnyal felesége egyik ajándékát is leleplezte: egy egyedi készítésű törülközőt, amelyen a következő felirat olvasható: Priyanka! Július ékköve, alapítva: 1982”

Természetesen az ünnepelt, Priyanka Chopra sem tudta szó nélkül megállni a kreatív köszöntést, és azt kommentelte a bejegyzéshez: „Életem szerelme”, egy szerelmes emoji kíséretében.

Amint arról korábban mi is beszámoltunk, a pár idén januárban üdvözölte első gyermekét, egy kislányt, aki béranya segítségével jött világra. A családdá válás nem indult könnyen, mivel a csecsemő első 100 napját egy kórház intenzív osztályán töltötte, ám azóta szerencsére jó egészségnek örvend, és már szüleivel együtt otthon cseperedik.

Via


Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves