Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

FÉLSZÜLETÉSNAP

Priyanka Chopra megmutatta kislányát, fontos dolgot ünnepeltek

2022. július 23.

2 perc olvasás

ELLE
család nyaralás születésnap Priyanka Chopra
Priyanka Chopra megmutatta kislányát, fontos dolgot ünnepeltek
© instagram.com/priyankachopra

Priyanka Chopra úgy érzi, mesébe illő életet él, amiért nem tud elég hálás lenni Nick Jonasnak. 


Priyanka Chopra Jonas születésnapja egy kissé háttérbe szorult. Új fotója láttán mindenkit csak egy dolgo érdekelt, hogy hogy van a lánya, Malti Marie.

Mexikóban vakációzik Priyanka Chopra és családja

Priyanka Chopra 40. születésnapja minden bizonnyal nagy mérföldkő az életében, ám a rajongókat nem ez foglalkoztatta meglátva a kislányáról megosztott képet.

Pénteken Priyanka Chopra Jonas közös fotókat osztott meg családjával és barátaival, amelyek a 40. születésnapi tengerparti nyaralásán készültek. A vidám fotók között volt egy édes felvétel, ahol Chopra Jonas a lányát, Malti Marie-t tartja.

A hat hónapos csecsemő egy pink tüllszoknyát visel, melyet színes pom-pomok díszítenek. Pólóján látható a 6 hónapos felirat is. Fejpánt és szemüveg is van rajta, áma arcát Priyanka Chopra Jonas egy fehér szívvel takarta ki, ezzel is védve lánya privát szféráját.

Priyanka Chopra hihetetlenül hálás férjének

Anya és lánya pózol a 29 éves Nick Jonas mellett, aki egy apró tortát tart a kezében, rajta a következő felirattal:

Boldog félszületésnapot MM.

— olvasható az ünnepség apropója.

Csak egy kislány és a születésnapi csapata!

— írta a fotóról Priyanka Chopra, aki tovább folytatta az érzelmes posztot. 

Annyira hálás vagyok, hogy ennyi szeretet vesz körül, és hogy időt tölthetek a legközelebbi és legkedvesebb emberekkel. Annak ellenére, hogy sokan nagyon messziről repültek ide. Ez az egyik leghihetetlenebb ünnepség, amelyeket az én szerelmem, Nick Jonas tervezett és valósított meg tökéletesen. A szavak nem elegek ahhoz, hogy megköszönjem a legemlékezetesebb születésnapot. Igazán tudod, hogyan kell szeretni egy gyermeket. Szerencsés nő vagyok

— zárta sorait a színésznő.

Miután a lányuk január 15-én béranya útján megszületett, Malti több mint 100 napot az újszülött intenzív osztályon (NICU) töltött, de NICU-ben való tartózkodását követően májusban hazamehetett szüleihez.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves