Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Királyi család

Ez az oka, hogy Meghan Markle személyes találkozót kért III. Károlytól

2022. szeptember 21.

1 perc olvasás

ELLE
királyi család meghan markle találkozó III. Károly
 Ez az oka, hogy Meghan Markle személyes találkozót kért III. Károlytól
© AFP/POOL/ Geoff PUGH

Egy királyi riporter szerint Meghan Markle még azelőtt találkozna III. Károllyal, hogy elhagynák az Egyesült Királyságot. 


Meghan Markle állítólag hivatalos levélben kereste meg az új királyt.

Neil Sean királyi riporter szerint a hercegné azért szeretne négyszemközt beszélni Károllyal, mielőtt Harryvel visszarepülnek Kaliforniába, hogy tisztázza a helyzetet, és elmagyarázza neki, mit miért tettek az elmúlt két évben.

Bármit is gondolunk, most csodálnunk kell Meghan önbizalmát

– mondta el Sean. 

A temetésre repültek haza

A találkozóra azután kerülne sor, hogy Meghan és Harry herceg az Egyesült Királyságba repültek, hogy részt vegyenek II. Erzsébet királynő temetésén a királyi család többi tagjával. 

A királynő tiszteletére Markle azt a  gyöngyfülbevalót viselte, amit még a néhai uralkodó ajándékozott neki, valamint annak a Stella McCartney ruhának egy másik színű változatát, amelyet Erzsébet 92. születésnapján hordott.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves