Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

KIRÁLYI CSALÁD

Meglepő: hihetetlen, melyik énekesnővel van jóban Kamilla királyné!

2022. november 01.

1 perc olvasás

Kovács Gréta
barátság Dua Lipa királyi család brit királyi család Kamilla királyné
Meglepő: hihetetlen, melyik énekesnővel van jóban Kamilla királyné!
© Getty Images/Max Mumby

Egészen elképesztő, melyik fiatal énekesnővel áll jó barátságban Kamilla királyné — teljesen meglepődtek az emberek!


Károly király feleségéről, Kamilla királynéról megoszlanak a királyi család rajongói között vélemények, ám az tény, hogy amióta királyné lett, rengeteg eseményre hívják őt szerepelni. A 75 éves királyné természetesen minden olyan meghívásnak eleget tesz, ahol udvari kötelezettségei mellett meg tud jelenni, ezért egy hét alatt egészen sok alkalmon lehet vele találkozni.

Meglepő, kivel kötött barátságot Kamilla királyné

Kamilla királyné a minap a 2022-es Booker Prize díjátadó gálán jelent meg, ahol az idei év legjobb fikciós könyv írójának adta át a díjat. A gesztus láttán sok meghívott meglepődött és hatalmas tapssal fogadták a királynét — a közönséget azonban nemcsak ez döbbentette meg, hanem az is, kivel kötött barátságot Kamilla királyné!

A királynét ugyanis nem mással látták beszédbe elegyedni, mint Dua Lipával, akivel a képek tanúsága szerint a 48 év korkülönbség ellenére remekül kijött, sőt, még nevetgéltek is egymással! A koszovói-albán származású, de brit állampolgársággal rendelkező énekesnőt a díjátadó gálára hívták fellépni, mikor a színfalak mögött összefutott a királynéval, akivel hosszasan beszélgettek egymással. Úgy tűnik, Kamilla királynénak egy újabb híresség lett barátnője, Dua Lipa ugyanis elragadóan kedvesen társalgott vele!

Getty Images/WPA Pool
Getty Images/WPA Pool

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves