Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Váratlan fordulat

Johnny Depp nyerte a rágalmazási pert, mégis fizetnie kell

2022. július 02.

1 perc olvasás

Jeney Andrea
KÉK BOLYGÓ ALAPÍTVÁNY amber heard johnny depp per rágalmazási per ACLU
Johnny Depp nyerte a rágalmazási pert, mégis fizetnie kell
© EVELYN HOCKSTEIN / POOL / AFP

Úgy tűnik, Johnny Depp sem ússza meg anyagilag!


Bár már hetekkel ezelőtt véget ért Johnny Depp és Amber Heard rágalmazási pere, az ügynek koránt sincs még vége! Egyrészt mert Amber Heard nem hajlandó beletörődni az ítéletbe, mindent megtesz azért, hogy újabb és újabb bizonyítékok lássanak napvilágot, amelyek őt igazolják. Exkluzív interjút adott az NBC-nek, és egy botránykönyvvel is készül, amelyben még részletesebben (ha ez lehetséges) tervez kitálalni.

Másrészt úgy tűnik, sokan szeretnék meglovagolni az elmúlt hetek eseményeit, és némi extra bevételt szerezni. Ezúttal az ACLU (American Civil Liberties Union) nyújtotta be a számlát Johnny Deppnek. Ez az az alapítvány, amelyről Amber Heard azt hazudta, hogy pént adományozott a részükre. Nos, az ACLU szerint 1900 különböző dokumentumot kellett elkészíteniük, és ez rengeteg időt és energiát vett igénybe. A szervezet arra kérte a bírót, hogy kötelezze Johnny Deppet 86 000 dollár megfizetésére kárpótlásul.

A színész jogi csapata szerint ez az összeg erősen túlzó, ám nem zárkóztak el a kompenzálás elől. Végül a bíró jogosnak találta az alapítvány követelését, ám az összeget 38 000 dollárban határozta meg.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves