Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Apa és lánya

Erre senki sem számított: John Travolta a lányával együtt vállalt szerepet

2022. november 16.

2 perc olvasás

ELLE
john travolta reklám apa lánya Ben Stiller LeBron James
 Erre senki sem számított: John Travolta a lányával együtt vállalt szerepet
© Fotó: YouTube/PlayStation

John Travolta és még két sztárapuka tűnik fel egy új reklámban: mindhárman a gyerekükkel.


Nem látjuk gyakran együtt szerepelni John Travoltát és a lányát, de a páros most kivételt tett. Az új PlayStation-reklámban feltűnik a 68 éves színészlegenda és 22 éves gyermeke, Ella Bleu Travolta.

Sőt, nem is ők az egyetlen szülő-gyerek páros a reklámban, hiszen az egész a God of War Ragnarök című játékot hirdeti, és a játékban Kratos és fia, Atreus szerepelnek.

Sztárcsaládok egymás közt

Szóval Travoltáék mellett feltűnik még az alábbi, két és fél perces kisfilmben Ben Stiller is, mellette ül a 17 éves Quinlin. A színész a filmben Kratosnak van öltözve. LeBron James kosárlabdázó szintén a fiával vállalta a szereplést, Bronny James 18 éves.

A vicces reklám szlogenje az, hogy

ezt minden szülő megérti,

és a három híresség párhuzamokat von a saját élete és Kratos élete között.

Tragédiák után

Travoltáék szereplése már csak azért is megható, mert a család nagyon súlyos tragédiákon ment keresztül az elmúlt években. A színész legidősebb fia, Jett autista volt, és egy roham következtében mindössze 16 évesen egy karácsonyi vakáció során elhunyt. Egy évtizeddel később, 2020 júliusában John Travolta felesége, Kelly Preston szintén meghalt, miután mellrákot diagnosztizáltak nála.

A Szombat esti lázzal annak idején berobbant színész családját így most már csak a fenti videóban látható Ella, és kisebbik fia, a 2010-ben született Benjamin alkotják.

Idén nyáron pedig Travolta újabb tragédiát élt át: elhunyt Olivia Newton-John, aki a Grease-ben volt a partnere.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves