Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Gyász

John Travolta szívbemarkoló posztban búcsúzik Kirstie Alley-től

2022. december 06.

2 perc olvasás

ELLE
gyász john travolta Jamie Lee Curtis Kirstie Alley
John Travolta szívbemarkoló posztban búcsúzik Kirstie Alley-től
© Fotó: Matt Winkelmeyer/Getty Images

John Travolta mellett Jamie Lee Curtis is megemlékezett Kirstie Alley-ről.


Váratlanul, daganatos betegségben elhunyt Kirstie Alley. A szomorú hírt a színésznő családja tette közzé néhány órával ezelőtt, és azóta több híresség is megemlékezett a 71 éves tévé- és filmsztárról.

John Travolta

Megható posztot publikált John Travolta, aki a Nicsak, ki beszél!-filmekben volt Kirstie Alley partnere. Az Instagramon a következőket írja:

Kirstie-vel volt életem egyik legkülönlegesebb kapcsolata. Szeretlek, Kirstie. Tudom, hogy látni fogjuk még egymást.

Mint ismert, mindkét sztár még a '70-es években lett a szcientológiai egyház tagja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by John Travolta (@johntravolta)

John Travolta instasztoriban az alábbi filmrészletet is megosztotta. Az oldal tetején látható fotó 2019-ben készült a két sztárról.

Jamie Lee Curtis

Kirstie Alley a 2015-ben indult Scream Queens – Gyilkos történet című sorozatban játszott együtt Jamie Lee Curtisszel. A 64 éves színésznő szintén egy Instagram-posztban emlékezik meg most elhunyt kolléganőjéről:

most hallottam a szomorú hírt, hogy meghalt Kirstie Alley. Nagyszerű komika volt a Scream Queensben, és csodálatos anyamedve a nagyon is valódi életében. Abban az évben karácsonykor segített kezeslábasokat vásárolni a családtagjaimnak. Bizonyos dolgokkal kapcsolatban abban maradtunk, hogy nem értünk együtt, de kölcsönösen tiszteltük egymást és kötelék jött létre köztünk. Szomorú hír.

A posztban a kommentek között Selma Blair is hagy egy megemlékezést, ő a „dinamit” szóval írja le, hogy milyennek ismerte meg Kirstie Alley-t.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jamie Lee Curtis (@jamieleecurtis)

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves