Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

ÁLOMOTTHON

Óriási dologra készül Jennifer Lopez és Ben Affleck

2022. október 04.

1 perc olvasás

ELLE
otthon lakás villa Jennifer Lopez ben affleck los angeles
Óriási dologra készül Jennifer Lopez és Ben Affleck
© Pierre Suu / Getty Images

Talán most sikerül pontot tenniük erre az ügyre is? 


Jennifer Lopez és Ben Affleck július 16-án házasodtak össze először, akkor szűk körben mondták ki a boldogító igent. Majd augusztus 19-én ismét így tettek, akkor már igen hosszú vendéglistával. 

Jennifer Lopez és Ben Affleck álma végre teljesülhet

Természetesen a nászutat sem aprózták el, rögtön kettőre is elmentek, most pedig egy újabb komoly lépésre szánták el magukat, ugyanis ismét luxusvillákat néznek, újraindítják az álomotthon projektet. 

Tavasszal már több ingatlant is szemügyre vettek, ám nem találták meg az igazit. Most azonban nagyon úgy tűnik, hogy elszántabbak mint valaha, és addig nem nyugszanak, amíg meg nem találják azt a luxuslakást, ahol eltölthetik mindennapjaikat. 

Az is megvan, hol szeretnének letelepedni

Természetesen a páros Los Angelesben keres ingatlant, annak is Bel-Air részében. 

Jennifer Lopez és Ben Affleck sötétített ablakú fekete autókban érkeztek a helszínre. A magasban elhelyezett teraszról a páros egy hatalmas Los Angeles-i villa építkezéseit látogathatta meg. A feladat nem egyszerű, olyan házat kell találniuk, ahol mindenki kényelmesen elfér. 

Jennifer Lopez ugyanis 14 éves ikrek édesanyja: Emme és Maximilian a Marc Anthonyval kötött házasságából születtek. Ben Afflecknek pedig három gyermeke született Jennifer Garnerrel kötött házasságából: Violet (16), Serafina (13) és Samuel (10).

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves