Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

BENNIFER

Ismét nászúton Jennifer Lopez, most ezen a mesebeli helyen vannak

2022. augusztus 24.

2 perc olvasás

ELLE
olaszország Jennifer Lopez ben affleck nászút Como
Ismét nászúton Jennifer Lopez, most ezen a mesebeli helyen vannak
© Pierre Suu / Getty Images

Jennifer Lopez és Ben Affleck második nászútjukat töltik egy hónapon belül. 


Egyszerűen hihetetlen, milyen tempóban élik a mindennapokat Jennifer Lopez és Ben Affleck. Először azzal sokkoltak mindenkit, hogy ismét egy párt alkotnak, majd jött az eljegyzés híre. Aztán a titkos esküvő robbantotta fel az internetet, majd a nászút. Most pedig megint sor került egy esküvőre, úgyhogy megint kellett egy pár mézeshét. 

Ismét Európában van Jennifer Lopez és Ben Affleck

Jennifer Lopez és Ben Affleck pár nap kihagyás után ismét nászúton vannak, ezúttal Olaszországban töltik az esküvőt követő napokat. A friss házasok, akik az USA-beli Georgia államban tartottak luxusesküvőt most éppen a Como-i tónál töltik második nászútjukat, nemrég egy hajón szúrták ki a szerelmeseket a meseszép helyen. 

Jennifer Lopez és Ben Affleck egyedül voltak, távol mindenkitől, hatalmas távolságot tartva a hajó személyzetétől is. Tremezzo környékén horgonyozhattak le, valószínűleg azonban nem ez lesz az egyetlen hely, amelyet felfedeznek. 

Egyszerű szetteket választottak

Jennifer Lopez egy oversize fehér ruhát viselt, ehhez párosította fehér táskáját, valamint arany ékszereit is. Ben Affleck egy kék hosszúujjú felsőt, khaki nadrágot és fehér tornacipőt választott. Az arany kiegészítő a férfinál sem hiányozhatott, egy karkötőt viselt. 

A hajón folytatott beszélgetés meglehetősen intenzív volt, és állandóan kontaktáltak, hosszú ölelésekkel, átkarolásokkal. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves