Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

WEDDING

Jennifer Lopez és Ben Affleck titokban összeházasodtak

2022. július 17.

1 perc olvasás

ELLE
esküvő szerelem Jennifer Lopez ben affleck házasság
Jennifer Lopez és Ben Affleck titokban összeházasodtak

Jennifer Lopez és Ben Affleck újabb fejezetet nyitottak szerelmükben: tegnap hivatalosan is összekötötték életüket.


Ben Affleck és Jennifer Lopez a legnagyobb titokban összeházasodtak. A TMZ birtokába jutott bírósági feljegyzések szerint a házaspár Las Vegasban kötötte össze életét július 16-án, szombaton. A hírt egy a párhoz közeli ismerős is megerősítette. 

Sosem tudott elszakadni egymástól Jennifer Lopez és Ben Affleck

A dokumentumok szerint szombaton, azaz július 16-án szerezték meg a házassági engedélyt a nevadai Clark megyében. A dokumentumok magukért beszélnek: Benjamin Geza Affleck és Jennifer Lynn Lopez nevével voltak fémjelezve.

Az év elején szúrták ki, hogy  Jennifer Lopez jegygyűrűt visel az ujját, amikor éppen bútorokat vásárolt 14 éves gyermekével, Emme-mel. Később az énekesnő saját, rajongóinak szóló hírlevelében is megosztotta, hogy menyasszony lett, könnyes szemmel mesélt a jegyességről. 

Jennifer Lopez és Ben Affleck először 2002 végén jegyezték el egymást, de 2004-ben szakítottak, mielőtt összeházasodtak volna. Utána nagyobb kitérő következett, új párokra találtak, gyermekeik születtek, újra egymásra találtak. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves