Erzsébet királynő nem veti meg az exkluzív fogásokat, ám a kedvenc reggelijére csak egy szó jellemző: az egyszerűség.
Erzsébet királynő az élet számos területén szigorú, megfontolt. Így van ez ami a reggelit illeti is, nem enged belőle, hogy minden nap a kedvencét fogyassza.
Erzsébet királynő egyébként a letisztult, egyszerű étkezés híve. Ebédre előszeretettel fogyaszt grillezett húst, például csirkét vagy halat, és a ginből készült koktélokkal preferálja az ünneplést. Ami a reggelit illeti sincsenek túl komoly kívánságai.
Kedvenc reggelijét 5 éves kora óta minden nap fogyasztja, és ugyan a világ legjobb szakácsai állnak a rendelkezésére, ehhez aztán nem kell szakértelem, sem különleges hozzávaló vagy éppen rengeteg idő.
Ahogy Erzsébet királynő személyes séfje, Darren McGrady megosztotta YouTube-csatornáján kiderült, hogy az Erzsébet királynő által kedvelt nassolnivalót lekvárpennyne" hívják, és mindössze három összetevőből áll: kenyérből, lekvárból és vajból.
McGrady szerint az uralkodó kedvenc lekvárja az eper.
A lekvárt a Balmoral kastély kertjéből származó gyönyörű skót eperből készítjük neki
— osztotta meg a titkot a videóban.
De miért is hívják a szendvicset pennynek?
A szakács szerint Erzsébet királynő meglehetősen kis adagot fogyaszt belőle, ezért
Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!