Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

AFÁZIA

Szívbemarkoló titok látott napvilágot Bruce Willisről

2022. július 01.

2 perc olvasás

ELLE
betegség bruce willis hollywood színész afázia
Szívbemarkoló titok látott napvilágot Bruce Willisről
© VCG / Getty Images

Bruce Willis utolsó aktív hónapjairól derültek ki eddig nem hallott részletek.


A Bruce Willist képviselő ügyvéd döbbenetes titkot árult el a színészről: a sztár maga ragaszkodott hozzá, hogy dolgozzon, miután napvilágot látott a diagnózis. A producer továbbra is együtt dolgozott vele annak ellenére, hogy tudott az egészségügyi problémáiról.

Szenvedett az utolsó hónapokban Bruce Willis

A Los Angeles Times beszámolója szerint Randall Emmett producer – aki számos filmen dolgozott együtt Willisszel – tudta, hogy a színésznek nehézségei vannak a forgatás alatt, de megengedte neki, hogy folytassa a munkát. Ugyan nem lehetett nem észrevenni, hogy minden nap és minden jelenet küzdelem a színész számára, mégis ragaszkodott hozzá, hogy folytathassa a színészetet, egyszerűen hajthatatlan volt, nem tudták vele megérteni, hogy már nem biztos, hogy ez a legjobb döntés. Bruce Willisnek afáziája van, amely egy olyan állapot, ami a beszéd és a szavak megértésének zavarait okozhatja.

A színész ügyvédje, Martin Singer az LA Times című lapra reagálva a következőket mondta:

Ügyfelem az orvosi diagnózis felállítása után folytatta a munkát, mert dolgozni akart, és úgy érezte, még alkalmas arra, hogy ellássa a feladatait, akárcsak sokan mások, akiknél afáziát diagnosztizáltak, és akik ugyanúgy képesek folytatni a munkát. Ez egyébként a gyártóknak is érdekük volt, hiszen mivel Bruce Willis szerepelt a filmekben, nagyobb finanszírozást kaphattak. Ennek eredményeként szó szerint több ezer embernek volt munkája, sokuknak a COVID-19 világjárvány idején.

Az LA Times szerint Randall Emmett producer a Midnight in the Switchgrass forgatása közben azt mondta akkori vőlegényének, Lala Kentnek:

Nem mehet ez így tovább. Egyszerűen olyan szomorú. Bruce nem emlékszik egyetlen sorára sem. Nem tudja, hol van.

A producer tagadja, hogy tudott volna a betegségről

Ám a producer nemrég ennek szöges ellentétét állította, azt mondta, neki nem volt tudomása arról, hogy Bruce Willis egészségi állapota romlott volna.

Emmett egyik képviselője azt nyilatkozta, hogy a producer, aki régi munkatársa, nagyon büszke arra a munkára, amelyet ő és Bruce Willis az elmúlt 15 évben végeztek, és hogy ha Bruce Willis nem akart volna a forgatáson lenni, nem lett volna ott.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves