Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Mulasztás

Amber Heard kínos baki miatt kér újratárgyalást a bíróságtól

2022. július 09.

1 perc olvasás

ELLE
amber heard bíróság johnny depp rágalmazási per újratárgyalás
Amber Heard kínos baki miatt kér újratárgyalást a bíróságtól
© Evelyn Hockstein/AFP

Súlyos hibát véthetett a bíróság Johnny Depp és Amber Heard rágalmazási perének tárgyalása során.


Hiába ítélt Johnny Depp javára az esküdtszék az egykori sztárpár rágalmazási perében, Amber Heard továbbra is kitart a saját igaza mellett, és ügyvédei segítségével minden lehetséges módon próbálja bizonyítani is azt.

A legfrissebb, nyilvánosságra került bírósági dokumentumokban Amber Heard ügyvédi csapata súlyos mulasztásra lett figyelmes: állításuk szerint a Johnny Depp elleni rágalmazási per során összekeverték az esküdteket és tévesen egy rossz esküdt vett részt a tárgyalásokon. Emiatt most az ügy újratárgyalását kérvényezik.

A hibás tárgyalás ismétlését kéri Amber Heard

A People magazinnak sikerült megszereznie a Fairfax megyei körzeti bírósághoz benyújtott hivatalos papírokat, melyekben az olvasható, hogy a 15. számú esküdt nem az a személy volt, akit április 11-én behívtak az esküdtszék tagjának. Az eredetileg beválasztott 77 éves esküdtnek a vezeték- és keresztneve is megegyezett az 52 éves másik személlyel, aki végül részt vett a tárgyalássorozaton.

„Mélységesen aggasztó, hogy az esküdtszéki szolgálatra be nem idézett személy megjelenhet és esküdtként szolgálhat, különösen egy ilyen ügyben” – fogalmaztak Amber Heard ügyvédei a kérvényben, a rágalmazási per kiemelt státuszára hivatkozva.

A színésznő ügyvédei szerint a mulasztás miatt az eljárás nem tekinthető megfelelőnek, ezért az ügy újratárgyalását kérik a bíróságtól.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves