Quantcast

Middle length

Vállig érő frizurák, amiknek nem lehet ellenállni 2021-ben

Vállig érő frizurák, amiknek nem lehet ellenállni 2021-ben
© EDWARD BERTHELOT/Getty Images

Dinamikus, karakteres és ultratrendi idén télen – mutatjuk a kedvenc, vállig érő hajstílusainkat!

A közepesen hosszú, rétegzett vágás váratlan stílusjátékra ad lehetőséget, könnyen alkalmazkodik az arcodhoz és a stílusodhoz, és a trendeknek megfelelően extra dinamizmust ad a megjelenésedhez. Ráadásul minden korosztály számára jó választás – beleértve azokat is, akik könnyen kezelhető, de vagány frizurára vágynak. Frufruval vagy anélkül is megállják a helyüket, a kortárs hajviseletbe pedig egy csipet extravaganciát is vihetünk.

Íme, 2021 kedvenc vállig érő frizurái

A hosszú bob már nem annyira egyenletes és bon-ton, mint amilyennek eddig ismertük: most éppen az arccsont alól kezdődnek a rétegei, legalábbis elöl, ahol a vágás minden mozgása összpontosul. Tökéletes a hullámos haj kiemeléséhez és az egyenes haj volumenének megadásához.

A függönyfrufru továbbra is az egyik legmenőbb választás, a közepesen lépcsőzetes vágásnál mindennek harmonikusnak és arányosnak kell lennie, hogy az átmenet ne legyen éles, ugyanakkor ne is tompítsa el a hajvégeket.

A göndör hajúaknak még mindig testhezálló választás a shag fazon, ami tömegében nagyot robban, különböző hosszúságokban is jól mutat, és maxi frufruban koncentrálódik. Maga a megtestesült vintage rock stílus 2021-es újraértelmezése.

Ha még nem állsz készen a shag vagy a sokat emlegetett mullet fazonra, akkor se ess pánikba: a farkasvágás (wolf cut) még mindig rendkívül elbűvölő, frufruval és az arcból kifelé fésült tincsekkel a 70-es évek hangulatát idézi. A vállig érő fazonban bontakozik ki igazán ennek a vágásnak a hatása, zilált, kócos és nagyon vagány!

Könnyedebb és visszafogottabb választás a klasszikus, frufru nélküli, közepesen átmenetesre vágott frizura, itt-ott néhány rövidítéssel, és széles, hosszú elülső tincsekkel, amelyek keretbe foglalják az arcot. Megválaszthatod, hogy milyen magasságban szeretnéd a réteges vágást, attól függően, hogy milyen az állad formája – tévedni vele szinte lehetetlen.

A középhosszú fazon a göndör tincsekhez is jól passzol, anélkül, hogy a retró stílus mellett kellene elkötelezned magad. Megfelelően elhelyezett rétegekkel szép, kerek formát ad a frizurának, amit könnyebb lesz kezelni és szárítani is.

Forrás: Elle