Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Parfümtrend

Új luxusparfümök, amik már most nagy kedvencekké váltak

2024. február 02.

2 perc olvasás

Szentkuty Nikolett

illatok női parfüm parfüm luxusparfüm
Új luxusparfümök, amik már most nagy kedvencekké váltak
© Shutterstock

Ebben az évben néhány luxusparfüm hatalmas sikert arat majd.


A parfümőrök és a kereskedők azt tapasztalják, hogy 2024 elején azonnal népszerűvé vált egy-egy luxusparfüm, ami sokakat meglepett.

Vannak köztük kevésbé ismert és már bevált márkák is, de mindegyikben közös, hogy nem tartoznak a legolcsóbb kategóriába.

Nézd meg, hogy milyen illatokkal érdemes megismerkedned!

Ezek a luxusparfümök a legkelendőbbek

Maison Francis Kurkdjian – Baccarat Rouge 540

A közösségi oldalaknak köszönhetően nagyon hamar elterjedt az illat neve, amit egyre többen próbálnak ki.

Tartóssága miatt sokak szívébe azonnal belopta magát, de az illatjegyei is lenyűgözőek: ott vannak benne a jázmin, a sáfrány, a cédrusfa és az ámbra aromái is. A vásárlók véleménye szerint egy időtlen és nagyon elegáns illatról van szó.

Parfums De Marly – Delina Exclusif

Egy kifinomult és gyengéd, gyümölcsös illat. A rózsa, a körte, a licsi, a grapefruit és a tömjén egy olyan elegyet hoz létre, amit örökre megjegyzel.

Az illata lassan hat rád, nem támad le azonnal, ám annál erőteljesebb a hatása. Hosszú ideig megmarad mind a bőrön, mind a ruhákon, és alkalmas arra is, ha egy védjegyeddé váló parfümöt keresel.

Kilian Paris – Angels’ Share

Egy nyugodt és szerelmes este a kandalló mellett – ezt a hangulatot adja át ez a fűszeres illat. A konyak, a fahéj, az édes praliné és a vanília tökéletes arányban keveredik benne.

Ennek köszönhetően nem fogsz csalódni benne akkor sem, ha próba nélkül adsz neki egy esélyt. A whiskey-s pohárra emlékeztető üveg pedig arra utal, hogy a konyak fűszeres illata hosszú időn át kitart majd.

via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves