Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Nagy kedvenc

Selena Gomez erre a 18 ezer forintos parfümre esküszik, képtelen lemondani róla

2023. december 08.

1 perc olvasás

ELLE

parfüm Selena Gomez
Selena Gomez erre a 18 ezer forintos parfümre esküszik, képtelen lemondani róla
© Michael Tran / AFP

Selena Gomez évek óta imádja ezt a parfümöt.


Selena Gomez a Marc Jacobs divatmárka rajongója, és számos alkalommal viselte a ruházatukat vagy a kiegészítőiket. Marc Jacobs "Daisy" illata rendkívül népszerű, és nem meglepő, hogy a világhírű énekesnő is odáig  van érte.

Ezt kell tudni róla

A Marc Jacobs Daisy illata a százszorszépvirág gondtalan szellemét testesíti meg. 2007-ben dobták piacra, és azóta a világ egyik legnépszerűbb illata lett, számos díjat és elismerést nyert. Az illatkompozíció finom púderes alapját fehér fa, pézsma és egy cseppnyi vanília alkotja. Elsősorban nappali viseletre készült, és bizony Selena is gyakran fújja magára, mielőtt utcára lép. Az 50 ml-es kiszerelés most 18290 forintért kapható a Notino oldalán, míg a 100 ml-es 28770 forint.

Caption

Bárki, aki ezt az illatot viseli, valószínűleg olyan egyének viseli, akik élvezik az élet apró örömeit, és nem félnek megmutatni a játékos oldalukat. Pozitív életszemléletűek, és hajlamosak olyan ragályos energiát sugározni, amely felemeli a körülöttük élőket.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves