Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Stílustrükk

Sarah Jessica Parker fodrásza meglepő titkot árult el a színésznő frizurájáról

2023. október 17.

1 perc olvasás

ELLE

sarah jessica parker fodrász frizura hajviselet Szex és New York És egyszer csak…
Sarah Jessica Parker fodrásza meglepő titkot árult el a színésznő frizurájáról
© instagram@sarahjessicaparker

Sarah Jessica Parker stílusa sok nő számára követendő példa.


A Szex és New York után a négy főszereplő népszerűsége az egekbe szökött. Közülük is kiemelkedett Sarah Jessica Parker, akit nők milliói próbáltak meg utánozni.

A sorozatban látott divatos darabjai sokakat megihlettek, de sminktechnikáit és különböző frizuráit is rengetegen próbálták meg lemásolni.

A sorozat története És egyszer csak… címmel folytatódott, így most ismét nagy érdeklődés övezi a színésznő stílusát, köztük a hajviseletét is.

Sarah Jessica Parker szereti a különleges megoldásokat

A színésznő a New Yorki Balett őszi gáláján egy tüllszoknyás, fekete ruhában jelent meg, ami remekül illett az eseményhez, a közönség figyelmét mégis inkább a nem mindennapi frizurája ragadta meg.

Parker régóta Serge Normant fodrásszal dolgozik együtt, akit sokan faggattak arról, hogy hogyan készült el Sarah Jessica Parker alkalmi hajviselete. A szakember egy friss interjúban elárulta, hogy együtt találták ki, hogyan jelenjen meg a színésznő az eseményen.

Mivel Sarah Jessica Parker imádja a masnikat, beszereztek egy különleges, széles, fekete szalagot, amellyel masniként kötötték meg a színésznő haját. A szalag azonban szokatlan módon majdnem a földig ért, ezzel pedig légies megjelenést kölcsönzött a színésznőnek.

A közönség imádta a frizurát, amely egyszerű lófaroknak tűnik, de a fényes szalaggal mégis ünnepi hatást keltett.

via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves